Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

Adrian Cozma: ,,Bixad, o comună emblematică. Oșenii de aici au construit multe orașe din întreaga Europă”

Prezent la constituirea Consiliului Local Bixad și la depunerea jurământului de către primarul Ioan Tătar, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Adrian Cozma, a declarat că noul Consiliu Local trebuie să lucreze pentru bixădeni și pentru dezvoltarea Bixadului, un simbol pentru Țara Oașului.

,,Bixad este o comună emblematică pentru noi. Oșenii de aici au construit multe orașe din întreaga Europă și renumele lor este cunoscut în multe locuri. Oamenii harnici de aici pot fi un bun exemplu oriunde. Tot așa se poate reconstrui comuna Bixad și toată Țara Oașului, prin lucru bine făcut, prin proiecte care să genereze dezvoltare și modernizare în aceste locuri. Sunt convins că împreună vom reuși să aducem fonduri suplimentare pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le avem în derulare și în pregătire”, a declarat Adrian Cozma.

6 comentarii

  1. Rrrr Răspunde

    Bine ca acuma lingi in cur pe osenii pentru un vot.
    Saracii de ei au fost nevoiti sa construasca orase in alte tari,Ca voi politicienii ati furat tot ce sa putut fara sa faceti ceva pentru tara.Rusine sa va fie.

  2. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    …si au raspandit prostia in intreaga Europa (de kurve si de hoti sa nu uitam) 😉

  3. David Răspunde

    Cozma dute acasa ai covid!!!

  4. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    @ toatãlumea
    Vã doare adevãrul, hmmm? 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.