Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adrian Cozma: PNL lucrează strategic. Avem de pus la punct spitalele, școlile, rețeaua de drumuri

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a vorbit despre Planul Național de Redresare și Reziliență lansat de Guvernul României. Liderul PNL Satu Mare, a declarat că investițiile vor fi baza guvernării: ,,PNL lucrează strategic”.

,,Guvernarea nu este despre cifre mari și programe unde sunt adunate toate problemele țării. E despre lucruri clare, concrete, care au la bază proiecte finanțabile și care produc dezvoltare. PNL lucrează strategic. Avem de pus la punct spitalele, școlile și rețeaua de drumuri, autostrăzi și expres și să dăm o perspectivă pentru viitor tuturor categoriilor de cetățeni. Vom avea o dezvoltare economică care va permite și creșterea veniturilor. A tuturor cetățenilor, indiferent că lucrează în mediul privat sau public. Banii europeni sunt șansa unui salt important economic care să ne propulseze în rândul țărilor dezvoltate din UE. 80 de miliarde de euro e o sumă impresionantă. E important să-i utilizăm pe lucruri care ne pot îmbunătăți viața și care să ne asigure o dezvoltare sustenabilă. Investițiile vor fi baza guvernării. Așa vom avea locuri de muncă bine plătite care va genera prosperitate pentru toți.”

Adrian Cozma a mai spus că și în Satu Mare au intrat în ultima perioadă zeci de milioane de lei pentru sprijinirea celor afectați de pandemie.

,,Avem programe clare pentru tineri și pentru domeniile cheie. Cele puternic afectate de criză cum e HoReCa vor beneficia de finanțări concrete pentru a se putea redresa. Și în Satu Mare au intrat recent 64 de milioane de lei pentru plata șomajului celor care au fost afectați de pandemie. Creștem vizibil accesul la sănătate și la serviciile conexe, consolidăm parteneriatul cu mediul de afaceri și sunt convins că ne vom relansa din toate punctele de vedere.”

6 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Cine p…..mea mai crede asa ceva ? De 30 de ani doar poezia asta auzim in fiecare campanie electorală serios da prosti mai suntem….Mai schimbați si voi campania poate crede cineva…

  2. H&R Răspunde

    Mai schimbati caseta acea in poola mea. De 30 de ani aceasi caseta.

  3. Lili Răspunde

    Investitii in neamuri, cumetrii si incompetenti pe modelul psd ?? care vine acum, cu o nerusinare fara margini, sa “ne scape de epidemie”?

  4. H&R Răspunde

    In cei 30 de ani ati pus la punct. La punctul 0.

  5. Vlad Răspunde

    Aici trebuie sa vina Vlad Tepes , sa facā ordine.
    Cu oameni politici din ziua de astazi numai asa se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.