Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Angajații Spitalului Județean Satu Mare deplâng moartea colegei: “Un om deosebit!”

Angajații Spitalului Județean Satu Mare deplâng moartea colegei decedată azi noapte din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu Covid 19.

Dorina Tătar a fost asistentă şefă la hemodializă, o persoană foarte implicată în actul medical, care s-a implicat foarte mult în a-şi ajuta semenii şi colegii. Ea a decedat la doar 55 de ani.

“Cu durere in suflet va anunt ca un OM deosebit a fost invins in lupta cu virusul. Le multumesc din toata inima tuturor celor care s-au implicat maxim atat in tratament cat si celor care au donat plasma.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Sincere condoleante familiei indurerate.
Drum lin catre cer, Dorina.
Ai fost un om adevarat, un coleg dedicat si un prieten extraordinar”, este mesajul transmis de una dintre colege..

 Amintim că ea a murit, azi noapte, după al doilea transfer de plasmă.

Surse din spital au declarat pentru PortalSM că asistenta s-a stins azi noapte, în urma celui de-al doilea transfer de plasmă. Colegii sau depus eforturi serioase să o salveze, însă aceasta a pierdut lupta cu virusul.

Cadrele medicale din Spitalul Judeţean Satu Mare au lansat un apel pentru o colegă infectată cu COVID-19. Se caută donatori de sânge grupa AB4+, asistenta fiind la terapie intensivă şi având nevoie urgentă de plasmă de la o persoană vindecată.

Dumnezeu să o odihnească!

Condoleanțe familiei!

Un comentariu

  1. Krondo Răspunde

    Asta este din pacate,daca imunitatea nu reactioneaza in timp si nu ucide virusul poate sa face orice,nu ajuta NIMIC,si cazul asta demonstreaza asta,asta un virus foarte periculos,se vede ca nici plazma nu da 100% sanse la viata,poate asa va fi si cu vaccinul,degeaba asteapta omenirea cu nerabdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.