Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Apel la pacienții vindecați de coronavirus. Un sătmărean are nevoie de plasmă

Un sătmărean infectat cu noul coronavirus are nevoie urgentă de donatori. Bărbatul se află internat pe secția ATI a Spitalului din Carei, iar familia îi roagă pe cei care au trecut cu bine peste această boală să doneze plasmă.

,,Va rog să mă ajutați să găsesc urgent donator de sânge B III pozitiv pentru prelevare de plasmă pentru tatăl meu. Donarea se face la orice centru de transfuzie (orice județ) specificând numele pacientului ANDRECA ADRIAN internat în Secția ATI a Spitalului din Carei, județul Satu Mare. Doar persoanele care au avut testul Covid-19 pozitiv în ultimele 28 de zile, respectiv cele care au avut un test Covid negativ în ultimele 14 zile, dar au trecut prin boala!”, este apelul fiicei sătmăreanului.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să ne ajutați cu o distribuire!


Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare

Adresă: Strada Ravensburg 4, Satu Mare

Program: Luni – vineri, 7.30 – 12.00

Telefon: 0261 769 489

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    pai acest individ este seful de sindicat de la ambulanta. La cati au avut covid dintre colegi, chiar nu-l iubeste nimeni? poate ca nu.

  2. Unu' Răspunde

    Familia bolnavului să facă apel la autorități, să deconteze testarea pentru persoanele vindecate care vor să doneze plasmă convalescentă, deoarece asta îi reține pe mulți să o facă!

    O altă posibilă rezolvare ar fi testarea de anticorpi COVID19 a tuturor cantităților de sânge donate în ultima perioadă, deoarece sigur au fost mulți infectați asimptomatici, vindecați, care au donat!

    • radical2 Răspunde

      Eu am COVID19 si as dona plasma cu mare drag. Dar ma dezcurajeaza costurile. Deci nu am sa donez. Daca statul nu ia in calcul acest aspect, de ce m-ar interesa pe mine? Oricum am fost tratat mereu ca ultimul om cand am interactionat cu personalul din spital. Cel putin la Spitalul din Satu Mare. In Baia Mare a fost ok. Poate ca am sa donez in alt judet unde simt eu ca oamenii se mai si respecta. Din pacate, nu e cazul in Satu Mare.

    • radical2 Răspunde

      Solutii ar fii. Coruptia e mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.