Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare | Record de infectări în județ: 279 de cazuri în 24 de ore

Record de cazuri noi în Satu Mare! În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au înregistrat 279 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național, în 24 de ore, au fost înregistrate pese 7.000 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 15 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 360.281 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 243.832 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.096 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 8.926 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 14.11.2020 (10:00) – 15.11.2020 (10:00) au fost raportate  113 decese (77 bărbați și 36 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba,  Arad, București, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Galați, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea și Vaslui.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9  ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 36 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 26 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 27 decese la categoria de peste 80 de ani. 106 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități,  6 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.996. Dintre acestea, 1.169 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.691.062 de teste. Dintre acestea, 21.571 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.195  în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.376 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 1.595 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 15 noiembrie.

 

10 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Unde-i marele prefect, să se laude cu masurile pe care le-a luat. Când se făceau teste puține și aveam cazuri spre 0 el era miezul.Acum devenim campioni pe sate. Ce-l mai lauda șeful Vela,ei, acum unde sunt laudele. Hai cu carantina. Dar și pe data de 6 să fie.

    • Bogu Răspunde

      E și prefectul o specie aparte, dar eu vreau să aud opinia satmarenilor din categoria “super erou”, cum ca virusul e o prostie și etc. Probabil sunt s-au cuminți, au pus mască pe gură însă nu și pe nas și au început să folosească săpunul ăla de la cadoul de Crăciun de anul trecut. Cu ingramadirea în spatii publice și private de tip magazine alimentare e încă greu.

      • Sm Răspunde

        @bogu, tu îi ții locul lui @covid 19 azi,poate e în rugăciune să nu se infecteze. E o boală,nu mortală cum se prezintă la tv,dar gravă pt Unii. Și alte boli omoară, asta e, oamenii mai mor. Iar cu statul în casă nu rezolvăm nimic doar amânăm inevitabilul și mai batem un cui în sicriul economiei. Să știi că foamea e mai mortală decât covidu.Am stat în primăvara la cutie 2 luni și ce am rezolvat, nimic. Acum iar vom sta și la primăvară o luăm de la capăt.

        • Nr Răspunde

          Ba Prost mai esti,da PROST rau,prostalaule

        • covid 19 Răspunde

          Cine draq stă acasă? Poate cei din HORECA dar restul sunt la muncă. Tu crezi că dacă se infectează cu sutele unităţile economice pot funcţiona. Ai auzit că imunitatea nu ţine decât vreo trei luni iar reinfectarea nu-i de acceptat? Ştii ce înseamnă să rămâi cu sechele? Ştii ce înseamnă să fii intubat în toate găurile săptămâni întregi? Ştii ce înseamnă să suni la 112 şi să răspundă ocupat? Şi dacă tot ajungi la spital să te pună pe un pat pe hol? E vorba de condiţia umană, noţiune pe care nu o cunoşti. Dacă cuiva drag ţie (dacă ai aşa ceva) i-ar fi refuzată internarea că nu sunt paturi ai urla că guvernul n-a făcut nimic. Cred că eşti @Altu sub acoperire.

          • altu

            @covid 19, știu că îmi duci dorul,dar până la primăvară nu îți mai răspund,asta ca sa înțelegi, doar clanță îți dau dacă vrei. Nu mai pomeni de mine. Nu e vina mea că sunt plagiat. Înseamnă că mai sunt oameni lucizi. Hai,pa , du-te la rând să prinzi loc la vaccin.

        • Bogu Răspunde

          Respectarea măsurilor de protejarea împotriva virusului, evitarea aglomeratiei de persoane si limitarea deplasarilor neesentiale nu are nici o treaba cu ce spui tu. Am sa-mi aloc cateva fraze prin a exemplifica: Masca chirurgicală este purtată de membrii sistemului medical si înainte de apariția acestei epidemii. Vezi si tu filme, că nu știu cum sa zic mai banal, cu doctori care operează si vei observa masca pe nas si gura. Crezi ca se poarta ca e shic? Una doilea aspect este respectarea măsurilor pentru ca trebuie si nu pentru ca în zona tocmai nu vezi un om al legii (jandarm, politist) care te poate amenda deoarece nu respecti măsurile impuse. Toate acestea denota un nivel de civilizație si buna înțelegere a situației actuale.

  2. Sm Răspunde

    Da ce-i cu ardelenii ,ei erau ăia disciplinați, cuminți, deștepți,dar văd că dau lecții de infectare la restul țării. Daca nu socotim Bucureștiul cele mai multe cazuri sunt în județele din Ardeal. Și vorba aia “Banatu-i fruncea” se potrivește.

    • Bogu Răspunde

      Pfff….o dai in bara din nou. Urmărește procentul din testele pozitive din totalul de teste realizate. Vei observa ca culmea, județe ca si Cj, Tm, SB au un procent mediu sau sub media națională de teste pozitive din totalul testelor realizate. Ce spui tu nu are treaba cu “falsa identitate regională”…..cam toata Romania este pe același principiu. In SM urmează in scurt timp o explozie de cazuri, pe fondul numărului foarte scăzut de teste care se realizeaza si deci lipsa unei transparențe a situației locale. Apoi la SM mai este un aspect, sa nu se afle că ce-o sa zica lumea, așa ca avem simptome și stam acasa si ne descurcăm noi cumva. Am cunostinta, nu glumesc si nu inventez, de cazuri concrete si sunt din municipiul, la sate si comune va fi si mai amplu acest fenomen.

  3. Alice Răspunde

    2❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.