Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Accident în sensul de la Burdea. Impact între o mașină și o autoutilitară

ACTUALIZARE. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

,,Accidentul rutier care a avut loc astăzi în intersecția Burdea a fost un accident cu pagube materiale, conducătorii auto fiind îndrumați să se adreseze firmelor de asigurări. Nu s-a impus deplasarea unui echipaj al poliției rutiere la fața locului”, informează IPJ Satu Mare.

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, în sensul giratoriu din intersecția de la Burdea, în municipiul Satu Mare.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Cel mai probabil, impactul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

11 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Nu-i nici un accident! Un supozitor s-o bagat in curul celui din fata lui!

  2. Gheorghe Răspunde

    Si cand te gandesti cat este de simplu cu acest giratoriu.Ma mir ca sunt unii pentru care acesta mai are secrete.Bag seama ca pentru unii este mai greu cu prioritatea care se pierde in momentul in care schimbi banda.No nu-i nici un bai ca mai este timppentru a invata.

    • remy martin Răspunde

      Ceea ce spuneți dumneavoastră NU este întotdeauna adevărat. Acea regulă se aplică numai în cazul în care 2 mașini intră deodată în intersecția respectivă.

    • MIhai Răspunde

      Sensul giratoriu este o intersecție dirijată conform art 55, atat diferă doar ca cel care circula in interior are prioritate față de cel care urmează să pătrundă în intersecție art 57 alin. 4! In rest trebuie sa respectăm marcajelor si încadrarea pe benzi art 107 hg 1391 din 2006! Daca esti pe banda din dreapta te duci in fata sau in dreapta, iar daca esti pe banda din stanga te duci in fata sau la stanga! Daca are cineva alte argumente plauzibile conform codului rutier sa le prezinte!

  3. Normalul Răspunde

    Asa este Migai. Ai dreptate. Dar multi nu cunosc aceste legi mai ales acea cu incadrarea corecta pe banda in functie de directia in care vrea sa se deplaseze.

  4. P. Beata Răspunde

    Hai sa lasam putin desteptaciunea din capul nostru si sa ne gandim la rece cum ar fi mai bine . Sunt unii care , in virtutea prioritatii , se lipesc de masinile din fata lor care stau la coada sa intre pe O. Goga si nu se gandesc o clipa ca ar putea sa se opreasca mai in spate putin ca sa lase liber celor care vor sa intre dinspre Closca . Adica ce e mai bine ? Sa stai lipit de ala din fata ca sa nu-ti pierzi randul sau sa mai lasi si pe altii sa-si vada de drumul lor ? Societatea romaneasca = egoism dus la extrem

    • Smatz Răspunde

      Am condus aproape in toate tarile din EU si tari din MO si Asia . Sunt tari care sunt mai dezorganizate ca noi, dar faza cu egoismul in trafic,nu am intalnit niciunde, oameni care ti-ar sparge capul doar daca ai incerca sa treci si tu in fata lui. Boscheti romani,la astia le-as scoate ochii .

    • MIhai Răspunde

      Accidentele din sensurile rutiere nu se produc din cauza ca unii șoferi blochează oarecum intersecția (referire la ceea ce spui tu) ci datorită faptului că nu stiu sa.se încadreze pe banda direcție de mers voite, respectiv pe care v-or sa o urmeze, e mai usor sa.,,fenteze,, cu desteptaciunea lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.