Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. “Black Friday” la Satu Mare. Surpriza de după etichetă

Black Friday” la Satu Mare. O femeie din municipiul Satu Mare care și-a cumpărat un articol vestimentar a avut surpriza să constate că în loc să plătească mai puţin, a plătit mai mult cu 10%.

Renumitul magazin internaţional de haine a afişat reduceri mari pe vitrine. iar peste preţurile vechi erau lipite etichete cu noi preţuri. Sătmăreanca şi-a cumpărat un articol la preţul de 64,9 lei şi a plecat acasă. Ulterior, când a dezlipit eticheta nouă, a descoperit preţul vechi, 59 de lei. Astfel, în loc să primească o reducere, sătmăreanca a primit o ţeapă de aproape 6 lei, adică 10% din valoarea produsului.

Aţi mai păţit aşa ceva? Trimiteţi-ne imagini pe pagina de Facebook sau pe Whatsapp la nr: 0740146555.

8 comentarii

  1. zz Răspunde

    Black Fridayul nu inseam a ca platim mai putin, ci mai multi oameni platesc mult mai mult.

  2. cc Răspunde

    am vazut la ccc o geata cu 60 ron inainte de promotii dupa aia am fost sa vad cu cat este redus pretul dar scria ca pretul la promotie este 60 iar pretul initial a fost 80 deci tot la acelasi pret il vand

  3. Săracu' Răspunde

    Extraordinar, țeapă de 5 lei! Dar când v-ați luat cate 3 telefoane reduse de la 1500 de lei/bucată la 1 leu sau TV mult mai scump la 8 lei, nu v-ați plâns. Atunci nu a vrut nimeni corectitudine.

  4. 007 Răspunde

    Nu degeaba i se spune FRAYERDAY !!!

  5. Gheorghe Răspunde

    Cea mai mare pacaleala a lumii acest black f(e)ry day!!!Am urmarit si pe celebrul emag….prafff,hotie pe fata.Au fost vreo cateva produse care erau ieftinite,putintel,in cateva minute au disparul.Nu poti sa stii daca ele chiar au existat fizic sau doar scriptic.Am vazut un tv de la LG Oled diagonala de 55 inch la pretul de 3400 de lei.Cand am incercat sa-l cumpar pur si simplu nu am reusit ca….se terminase stocul chiar atunci.La produsele ieftinite nu are acces oricine,le cumpara unul pe toate si le vinde peste doua trei luni la preturi avantajoase pentru ei.Mintenas o fost plin pe stoc,nici un minut nu a durat si deja era la 5400 lei.Telefon samsung note 10 lite,cu trei saptamani inainte de bf era 1999 cu o saptamana inainte so scumpit la 2400 lei….de bf puteai sa-l cumperi ieftinit la exact 1999 lei ,doar o anumita culoare ca restul erau la 2300.Pot sa dau mai multe exemple.Cine crede ca face o afacere de bf,se inseala amarnic…o facatura americana imprastiata in lumea larga….sa puna botul cei neatenti(era sa zic prosti)….

  6. Eur Răspunde

    Sunt prteturi pentru opincari.

  7. Big Zsiga Răspunde

    Culmea eu nu am luat teapa de black friday, am cumparat tot ce am avut nevoie, la momentul in care am constatat ca mi-ar fi util, asa pana la black friday, l-am si folosit, m-am bucurat de el si nu am luat nici teapa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.