Ultima actualizare: azi, 21:47
Locale

FOTO. Primele semne ale Crăciunului, la Satu Mare! Porc pierdut pe o șosea din județ

Primele semne ale Crăciunului, la Satu Mare. Un porc a fost pierdut astăzi pe o șosea din județ. Animalul a căzut dintr-o autoutilitară, în zona localității Drăgușeni.

Un șofer care transporta un porc ,,a reușit” să piardă animalul pe drum, acesta din urmă ajungând pe mijlocul carosabilului, blocând circulația.

Preț de câteva minute bune, animalul a stat în mijlocul drumului, mai mulți șoferi fiind nevoiți să ocolească ,,obstacolul”.

Pearl Beauty Center

8 comentarii

 1. Decebal Răspunde

  Sunt mai multi pierduti …
  Ii gasiti pe liste in 6 Decembrie ..

 2. H&R Răspunde

  O fi fost dat afara din parlament?

  • Sabina Răspunde

   si ce sa intamplat cu porcul in final? Probabil era rupt picioarele si a chinuit mult pana nu a murit sau daca a avut noroc o murit pe loc☹☹ …. ar trebui sa pune cineva plangere penale chiar aici am ajuns?? inteleg ca in decembrie toate lumea taie porc ca e o traditie, si mancare la oameni care investeasca t. anul si da hrana pentru animal, dar totusi unpic respect fata de animal ar trebui sa avem totus suntem oameni…

 3. Nha Răspunde

  Care ‘a sa zica , draga redactie , concluzia e ca de Craciun se pierd porci uzual ? Bolovani …

 4. altu fără bmw Răspunde

  Prima fază, porcul zboară și aterizează forțat pe floaster. Check.
  Faza a doua că plopul va face pere și răchita micșunele.
  Apoi faza a treia ca țara noastră intră în final în rândul țărilor aproape normale. Asta așteptăm majoritatea de 30 de ani. La acest ultim punct chiar am foarte mari dubii.
  Pentru cei care neagă evidentul o întrebare întrebătoare. Cum plm într-o țară civilizată nici din greșeală nu vezi așa ceva ??? Sau. Cel care a făcut poza a dat măcar și un telefon la 112 sau la DSV?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.