Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. S-a deschis cea mai nouă și cool pizzerie din Satu Mare

Pizzeria Blató din municipiul Satu Mare a fost inaugurată pe timp de pandemie. Aceasta funcționează în Centrul Nou, pe platoul din Piața 25 Octombrie.

,,Deschiderea pizzeriei a fost primită foarte bine de clienții noștri foarte mulțumiți de produsele pe care le oferim, calitatea acestora. Venim cu produse proaspete și delicioase, zilnic venim cu o promoție la un anumit produs, spre încântarea sătmărenilor” spun proprietarii Blato.

,,Cu toate că este o perioadă destul de dificilă, anumite afaceri trebuie sau ar trebui să meargă. Avem nevoie de hrană, avem nevoie să ieșim în oraș, să socializăm, în măsura în care acest nou virus ne va îngădui să o facem. Feedback-ul este unul pozitiv, așa cum ne-am și dorit”, au mai spus aceștia.

Pizzeria Blató oferă o gamă largă de produse fast-food, de la hamburgeri la crispy strips, dar și paste, salate și deserturi.

,,Costițele oferite de noi sunt cele mai bune din oraș!”, mai spun curajoșii întreprinzători.

La acestea se adaugă o varietate de băuturi alcoolice și non alcoolice, fresh-uri și cafea.

 

,,La majoritatea produselor am încercat să folosim cât mai multe produse locale, încercând astfel să sprijinim și producătorii sătmăreni, iar în viitorul apropiat scopul nostru este să folosim cel puțin 75% din ingrediente de la nivel local. Încă de la început am luat în calcul plăcerea de a mânca, iar bucătarii noștri cu experiență aduc tot timpul un plus de savoare produselor Blató.”

Ce îl deosebește față de celelalte restaurante?

,,Blatul face diferența!”, acesta este sloganul nostru și ceea ce ne diferențiază de celelalte pizzerii.

Comenzi pe blato.ro, Facebook / Blato sau 0361.80.80.88 / 0770.30. 88.58, de luni până sâmbătă între orele 10,00 și 22,00, iar duminica între 14,00 și 22,00.

Gătim și livrăm (cu automobilele proprii) în condiții de maximă igienă și siguranță.

2 comentarii

  1. 😁😁 Răspunde

    Succes Vali

    Te salut din Wien 🥂🥂🥂

  2. remy martin Răspunde

    Am comandat de la ei. A fost foarte bună pizza, blatul chiar face diferența, este subțire fără cocoloașe, simți într-adevăr că mănânci pizza, nu langoș. Foarte amabili atât cel care mi-a preluat comanda cât și cel care mi-a livrat (se poate să fi fost aceeași persoană). Sunt foarte mulțumit, cu siguranță am să mai comand și am să încerc și alte produse! Felicitări și succes mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.