Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

FOTO. Un nou gest de milioane. Mâncare caldă pentru producătorii din piețe

Un nou gest de milioane făcut de reprezentanții restaurantului Capricci. După ce săptămâna trecută au împărțit sarmale gratuite, aceștia au revenit astăzi în piețele din Satu Mare și au oferit din nou mâncare caldă pentru producători.

Prima ninsoare din acest an din Satu Mare i-a prins pe producători în piețe, oferind sătmărenilor produse proaspete și delicioase. În semn de apreciere, dar și pentru efortul lor de a sta în frig în această perioadă, reprezentanții restaurantului Capricci au revenit în piețe și le-au împărțit producătorilor nenumărate porții de mâncare caldă.

,,Mulțumim așa cum știm noi producătorilor locali care ne ajută în aceasta perioadă să vă oferim mâncare gustoasă. Parcă mâncarea e mai bună când cumperi ingrediente direct de la producători. Rodul muncii lor este un ingredient de bază în bucătăria Capricci. Reușim împreună”, au spus cei de la Capricci după prima acțiune de acest gen.

12 comentarii

  1. mae Răspunde

    cite publicitate mai mai mai

  2. ... Răspunde

    Din greșeală mai nimeresc câte un producător adevărat. Că majoritatea …… nu au lucrat nici măcar grădina proprie în viața lor.😱
    Oricum. Poftă bună! Nu e paguba mea.

    • h Auleu Maica Răspunde

      lar ești prezent …gagă.. ,cu comentarii de 2lei..

      • ... Răspunde

        2 lei vechi e valoarea ta. Nu ai ce face și zici că iar vrei să faci sport cu mine? Du-te și bea o amestecată din partea mea. Probabil și tu ești unul din ăia care ieste producător agricol autorizat de prin piețe. Apoi numa agricultură nu face dar hârtie are de la primar! Probabil nu gratis. Te simți lezat în suflețel? Săracu’ de tine!
        Ce am afirmat așa este. Majoritatea sunt bișnițarii pieței. Din păcate. Și producătorul adevărat nu are loc de ei. Pentru că cine lucrează pământul nu are timp să stea toată ziulica în piață și să facă fel de fel de învârteli.

    • h Auleu Maica Răspunde

      Stai jos …! ți-am mai spus…..vorbești prostii…

      • Observator Răspunde

        Din pacate , nu vorbeste prostii ! Are perfecta dreptate ; si spun asta in cunostinta de cauza – lucrez in domeniu , majoritatea producatorilor ADEVARATI , își vand marfa pe bani marunti speculantilor si bișnițarilor . Stii cate persoane din piata de pe Magnoliei sunt producatori agricoli veritabili ? Nici unul ! Gasești poate niște producatori , mai la vara , cu niște rosii , castraveti , ardei , varza , vinete , dimineata , la prima ora , pana le înhață marfa samsarii . Cat despre celelalte piete , cati producatori crezi ca-si permit sa stea toata ziua in piata ( cine mai lucreaza pamantul si recoltele ?) si sa plateasca taxele de la piata (funcție de suprafata și locul unde-si expun produsele ) ? Stii ca aceste taxe se ….. negociaza cu administratorii pietelor ( și politic) , iar bietii producatori nu-si permit sa iasa la ….interval cu multi …. euroi pentru a ocupa o taraba si-un loc bun ? Așa ca mai bine stai tu în banca și analizeaza putin ce-am zis ; daca nu crezi , fa o tura prin piețe și urmarește ce se întampla de dimineata (cam pe la ora cinci vara , șase iarna) și pana pe la orele trei , patru , dupa amiaza . A , sa nu uit , sa treci și pe la depozitele en-gros( de legume fructe ) , sa vezi ….producatorii , cum …..recolteaza marfa ! Sper ca acum ai priceput !

        • ... Răspunde

          Mulțumesc pentru susținere. Nu m-am mai obosit să-i răspund pentru că oricum e degeaba.
          Dar dacă totuși vrea să se lămurească acest vai-de-capul-lui @h Auleu Maica îi recomand de exemplu să meargă vara de prin Stâna și să identifice, asta dacă reușește, lanurile fără număr cu lubeniță. Aș putea continua și cu alte exemple din păcate. 90% din ce cumpărăm în piață nu este direct de la producătorul inițial agricol.
          O zi bună!

          • Observator

            Cei din Stâna sunt ….producatorii lui Govor ( el i-a facut pe toti cu certificat de producator , ca deja , pana si cei care nu-l au sunt convinși ca de fapt îl au ). Si poate vrea haole-ul sa le vada ……holdele de banane , rosii ( roze marca Polonia) sau capsuni ( de Grecia sau Turcia , in luna martie sau aprilie , curat… romanesti ) , pe langa cele de lubenita ! Cum le ….recolteaza direct din ….Metro , Kaufland , Auchan sau depozite. Chiar mi-a facut o zi buna , confirmandu-mi căti creduli(sau fraieri) cumpara produse ….romanesti , dar habar neavând de toata situatia ! Multumesc pentru urare , la fel . Zile mai bune tuturor romanilor , de ziua Romaniei !

  3. Satmarean Răspunde

    De apreciat gestul! Felicitări!

  4. Ionica Răspunde

    Ii fain la Satu Mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.