Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident pe drumul Careiului. Impact între un autoturism și o autoutilitară

Un accident de circulație a avut loc în această după-masă, vineri, 6 noiembrie, pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare, după ce un autoturism marca Alfa Romeo a lovit din spate o autoutilitară.

În accident au fost implicate patru persoane, trei în autoutilitară și o persoană (șoferul) în autoturism. La fața locului au fost dislocate două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare. Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare nu au intervenit, persoanele reușind să se autoevacueze.

La fața locului a fost prezentă și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean care a transportat la Unitatea de Primire Urgențe șoferul autoturismului. Cele trei persoane din autoutilitară au refuzat transportul la UPU. Toate victimele au fost conștiente și cooperante.

La fața locului au ajuns și echipaje de Poliție, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Video: AICI

 

2 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Saracu Romeo , era putin grabit , dapa care “ stai putin “ , erai prea grabit . Oricum Julieta era cu altul , asa ca poti lua o pauza ! 🙂

  2. Casi Răspunde

    Art.51.
    Conducătorul unui vehicul care circulă în spatele altuia are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.