Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO/VIDEO. Omagiu pentru asistenta răpusă de Covid-19. Flori şi lumânări în faţa Spitalului Judeţean

Omagiu pentru asistenta răpusă de Covid-19. Colegii asistentei Dorina Tătar, decedată după ce s-a infectat cu virusul Covid-19, au amenajat un mic altar la intrarea în Spitalul Judeţean. Lângă poza femeii ce a avut 18 ani de experienţă în Spitalul Judeţean Satu Mare colegii şi cunoscuşţii au aprins lumânări şi au adus flori.

 Angajații Spitalului Județean Satu Mare deplâng moartea colegei decedată azi noapte din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu Covid 19.

Dorina Tătar a fost asistentă şefă la hemodializă, o persoană foarte implicată în actul medical, care s-a implicat foarte mult în a-şi ajuta semenii şi colegii.

“Cu durere in suflet va anunt ca un OM deosebit a fost invins in lupta cu virusul. Le multumesc din toata inima tuturor celor care s-au implicat maxim atat in tratament cat si celor care au donat plasma.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Sincere condoleante familiei indurerate.
Drum lin catre cer, Dorina.
Ai fost un om adevarat, un coleg dedicat si un prieten extraordinar”, este mesajul transmis de una dintre colege.

Mesajul Ordinului Asistenţilor Medicali

Cu consternare și profundă tristețe conducerea OAMGMAMR Satu Mare a aflat vestea decesului Dorinei Tătar, asistenta șefă a secției de Nefrologie-Dializă din cadrul SJU Satu Mare

Victimă a virusului care s-a răspândit cu repeziciune în întreaga lume, Dorina Tătar a decedat sambată în zori în urma unor complicații date de infecția cu Coronavirus.

Născută în 1967, Dorina Tătar a fost absolventă a Liceului Sanitar iar ulterior a figurat printre aboslvenții primei promoții a Facultății de Asistenți Medicali din cadrul Universității Vasile Goldiș Arad, filiala Satu Mare.

Și-a început activitatea de asistent medical în cadrul Policlinicii CFR după care, în urmă cu 18 ani,s-a transferat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Aici s-a făcut remarcată prin profesionalismul de care a dat dovadă, atenția și grija acordată pacienților aflați în îngrijire, prin colegialitate. Datorită acestor calități, dar nu numai a fost promovată asistentă șefă a secției de Nefrologie-Dializă, dovedindu-se de-a lungul timpului un bun și priceput organizator, stimată și iubită de colegi și subalterni.

În urmă cu câteva zile a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost internată în spital, pe secția de Terapie Intensivă . Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, complicațiie survenite i-au fost fatale iar Dorina Tătar a pierdut lupta cu viața.

Pe această cale, conducerea OAMGMAMR Satu Mare își exprimă profundul regret pentru decesul Dorinei Tătar, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Mesajul conducerii Spitalului Judeţean

Cu mare durerere și tristețe, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare anunță decesul unei profesioniste desăvârșite, a Dorinei Tătar, fostă asistenta șefă a secției de Nefrologie-Dializă.
Dorina Tătar, una dintre cele mai bune asistentele medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare ne-a părăsit pentru totdeauna. Victimă a virusului care s-a răspândit în întreaga lume, Dorina Tătar a decedat sâmbătă în zori în urma complicațiilor date de COVID-19.
Născută în 1967, Dorina Tătar a fost absolventă a Liceului Sanitar. Ulterior a figurat printre absolvenții primei promoții a Facultății de Asistenți Medicali din cadrul Universității Vasile Goldiș.
Și-a început activitatea de asistent medical în cadrul Policlinicii CFR după care s-a transferat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Aici s-a făcut remarcată prin profesionalismul de care a dat dovadă, atenția și grija acordată pacienților aflați în îngrijire și colegialitate. Calitățile ei au fost remarcate curând astfel că în urmă cu zece ani a fost desemnată asistentă șefă a secției de Nefrologie-Dializă, dovedindu-se de-a lungul timpului un bun și priceput organizator, stimată și iubită de colegi.
În urmă cu câteva zile a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost internată la Terapie Intensivă . Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, complicațiie survenite i-au fost fatale iar Dorina Tătar a pierdut lupta cu viața.
Pe această cale, conducerea SJU Satu Mare își exprimă profundul regret pentru decesul Dorinei Tătar, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.
Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.