Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Pro România Satu Mare și-a prezentat candidații la parlamentare

Candidații Pro România Satu Mare la alegerile parlamentare au făcut astăzi, vineri 6 noiembrie, primele declarații din campania electorală. Deschizătorii de liste pentru Camera Deputaților și Senat, Octavian Petric și Adrian Ștef au vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre realizările de până acum, precum și despre proiectele pe care vor să le implementeze din calitate de parlamentari.

Deputatul Octavian Petric candidează pentru un nou mandat, al treilea, la Camera Deputaților și a venit astăzi în fața sătmărenilor cu realizările din ultimii ani: ,,Sunt un parlamentar care s-a bătut cel mai mult pentru proiectele de infrastructură din județul Satu Mare, dar și pentru unele din Maramureș care facilitau legăturile dintre cele două județe. Podurile peste Someș, cele două din municipiul Satu Mare, cel din orașul Seini, drumul Careiului, precum și centura de ocolire a municipiului Satu Mare”, a declarat Octavian Petric.

Deputatul Pro România le-a prezentat sătmărenilor ce vrea să facă în următorii patru ani dacă va reuși să obțină un nou mandat de parlamentar.

,,Vreau să lupt în continuare pentru ca proiectele de infrastructură să fie finanțate în continuare și să demarăm alte proiecte noi. Aceasta este promisiunea mea, să rămân același om dedicat cauzelor pe care le-am susținut și până acum și să am mereu ușa deschisă pentru toți cei ce au nevoie de ajutorul meu”, a mai declarat Octavian Petric.

Candidatul Pro România la Senat, Adrian Ștef, a făcut un apel la Guvern să mențină piețele și târgurile deschise, solicitând de asemenea și redeschiderea unităților de învățământ.

,,Vedem că și președintele Iohannis a cerut, prin anunțul făcut, închiderea piețelor. Cred că este o greșeală și solicit să revină Guvernul și președintele Iohannis asupra acestei măsuri pentru că și ultima sursă de venit de la micii întreprinzători, de la agricultori, de la fermieri le-o luăm. Repet, cer președintelui Iohannis, Guvernului să revină asupra acestei măsuri și piețele să rămână deschise. (…) Închiderea școlilor, iarăși, o măsură gravă și v-o spun în calitate de părinte, când îi văd pe cei doi copii ai mei că și-au pierdut interesul față de școală. Vrem să avem copii educați și pregătiți pentru viață”, a declarat Adrian Ștef.

Tot în cadrul conferinței de presă, Adrian Ștef a anunțat că duminică va avea loc fuziunea Pro România – ALDE.

De asemenea, la conferința de presă au mai participat Cristina Haiduc, candidatul Pro România Satu Mare la Senat, respectiv Claudiu Sulea, candidat Pro România Satu Mare la Camera Deputaților.

Video AICI.

 

 

10 comentarii

  1. misu Răspunde

    de tot rasul:))))))))….ba da voua nu va crapa obrazul de rusine!? santeti mai rau ca curvele alea jegoase de pe centura!!!

    • Adi Răspunde

      Văd că au adus şi romi la partd , ăla din stânga este de la Partida Romilor .Bravo un partid fără discriminări !

  2. jean Răspunde

    Ce cauta acest traseist la acest partid? cu litere mici petric , pt ca asa mserita

  3. tabu Răspunde

    Da karatistu de Stef mai are obraz sa se candideze?

  4. Canyon Răspunde

    De rasul crucilor. Mai ales cu partidul, in frunte cu Ctrl-c, ctr-V. Ce au facut astia pentru SM?

  5. Ionut Răspunde

    Nu ij rea Cristinuta,care din cei trei crai a noului partid ii trage ceasul!?……vezi adisor sa nu te bagi ca brighi iti rupe o mana si te bate cu ea!:))))

  6. Dinpix Răspunde

    Gurile rele spun ca acest jalnic partid ar fi distrus fostul sediu din centru, ba chiar ar fi plecat cu unele lucruri ce aparțineau locuinței respective.
    Promit multe și fac nimic decât pentru ei, un fel de vrem sa fim PRM cu mulți Vadimi in miniatura într-un oraș dominat de cei cărora într-adevăr le pasa. Zero șanse in zona puternic maghiara.

  7. satmarean Răspunde

    Niste traseisti politici, fara nicio credibilitate!

  8. Ardeleanul Răspunde

    Toate scursurile societati adunate la in loc!

  9. Corona Răspunde

    cand pe zi face 10.000 de cazuri noovid ,ei inca vor sa mearga poporul la vot ca sa inghesuim iara unul langa altul… pfoai pentru bani pentru putere nu conteaza sanatatea oamenilor… rusine nu o sa merg la vot ca sa pun in pericol sanatatea mea si nici familia mea cand sistemul de sanatate pentru o stampila de vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.