Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Satu Mare a îmbrăcat haine de sărbătoare. Iluminat festiv spectaculos în centrul orașului

Satu Mare s-a îmbrăcat ieri seară, vineri, 27 noiembrie, în haine de sărbătoare. Iluminatul ornamental a fost pornit mai devreme anul acesta, evenimentul nefiind anunțat oficial. Autoritățile nu au dorit ca în zona centrală să se creeze aglomerație, având în vedere că municipiul Satu Mare se află în carantină.

Accentul s-a pus în acest an pe parcul central, întrucât în Piața 25 Octombrie se desfășoară lucrări de reabilitare. Astfel, Piața Libertății a fost ”împodobită” cu elemente spectaculoase: brazi strălucitori, un urs uriaș, și diverse alte ornamente ce nu au mai fost până acum în oraș au fost montate în Centrul Vechi al orașului.

De asemenea, au fost păstrate și alte elemente care au făcut senzație în anii trecuți, cum ar fi tunelurile de lumini, ghirlandele, precum și iluminarea clădirilor în stilul specific sărbătorilor.

Vă invităm să vă delectați cu o galerie foto spectaculoasă și să (re)vedeți live-ul prin care reporterii PortalSM au încercat să aducă spiritul sărbătorilor în casele dumneavoastră.

 

 

Un comentariu

  1. Potențial Răspunde

    Mai bine era să achiziționați aparate ECMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.