Ultima actualizare: azi, 18:24

iulian cacau - avram iancu bust
Locale

Iulian Câcău cere iluminarea bustului lui Avram Iancu din Satu Mare: „Solicit în mod public luarea unor măsuri”

Candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) la Camera Deputaţilor, Iulian Câcău, cere iluminarea bustului lui Avram Iancu din centrul municipiului Satu Mare.

El consideră că autorităţile locale ar trebui să nu neglijeze şi să acorde o atenţie mai mare însemnelor româneşti. Aici intră bustul patriotului Avram Iancu, care nu este iluminat pe timp de noapte precum alte busturi.

“Nu mi se pare normal ca bustul eroului Avram Iancu, de lângă magazinul Someşul, să stea în beznă, în vreme ce alte busturi ale înaintașilor conjudețenilor noştri sunt foarte îngrijite şi iluminate. Solicit în mod public luarea unor măsuri. Nu mi se pare normal modul în care administrația are grijă de simbolurile românismului din municipiu. În aceeaşi situaţie se află bustul lui George Coşbuc sau Nicolae Bălcescu”, a transmis Iulian Câcău.

Iulian Câcău este candidatul AUR din judeţul Satu Mare la Camera Deputaţilor.

20 comentarii

  1. vadim Răspunde

    un papagal

  2. pisau Răspunde

    Reporter: Dle Câcău, este adevarat ca ati facut o cerere pentru schimbarea numelui, inainte de alegeri, in speranta ca veti primi mai multe voturi?

    Dl. Câcău: De unde ati aflat asta? …. Da, este adevarat.

    R: Si ce nume ati ales?

    Dl. Câcău: Normal, am ales un nume vechi romanesc, plin de istorie si patriotism. Daca se va aproba schimbarea, ma voi numi Câcău Mihai.

  3. IOANA Răspunde

    nemernic nesimtit

  4. Aloha Răspunde

    Asta a fost un prost si jumatate in liceu si vad ca la fel a ramas. Vai de plua lui.

  5. Satmarean Răspunde

    Din păcate chiar are dreptate!

    • Observator Răspunde

      Păi cum să ilumineze bustul Crăișorului ? Nu-i destul ca stă și….vegheaza chiar acolo , sub nasul udmr-iștilor ? Chiar credeți ca le pică bine sa-l vada zi de zi ? Si culmea , acum mai ….supravegheaza și lucrarile lui Tarr din centru …… !
      Si acum sa privim celalat aspect – niște ……postatori pe-aici , in loc sa vina cu argumente pro sau contra acestei inițiative , ce s-au gandit …..domniile lor ? Hai sa formulam niste atacuri la persoană , ca doar așa …. se demonstreaza nivelul de educatie pe care-l au ! Habar n-am cine este acest domn Câcău , nu ma intereseaza nici pentru ce sau cine candideaza , dar chiar are dreptate ! Din pacate , unora le-a afectat rau scolioza ….coloana vertebrala !

  6. Funar Răspunde

    Medicamente!

  7. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    Cu asemenea nume numai cacao stii sã vorbesti 💩

  8. Pupazau unde esti Răspunde

    Cine mai e si luzerul asta? Cum niaba ajung asemenea specimene pe functii de conducere? Cu atatea probleme in tara el vrea sa ilumineze o statuie. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atata-ti poate neuronul ala ce ti-a mai ramas in creier. A disparut inaptul ala de pupazau inapoi la ma-sa in debara a trebuit sa vina sa ii ia cineva locul cu idei din astea de iti vine sa iti dai cu ciocanul peste degete.

  9. SR Răspunde

    Si eu stiu copilul din scoala.
    In totdeauna era un nationalist si un taran nesimtit.

    Nu vrem politici de genu.

  10. Satmarean Răspunde

    E prima oară când aud de acest om. Dar dacă ieșiți să vă aerisiți creierul plimbati-vă pe jos prin oraș și vedeți că statuile și busturile personalităților maghiare sunt înconjurate de flori, frumos amenajate. Foarte bine! Dar întrebarea firească este de ce nu e la fel și pentru cele românești? Respectarea valorilor e doar pentru maghiari? Și prin aceasta se dovedește câtă incorectitudine este în administrația locală! Domnule CÎCĂU depuneți o plângere la Prefectură pentru Avocatul poporului și puneți și aceste fotografii. Succes!

    • cacalau Răspunde

      a fost mereu tactica ciumarilor pesediste sa creeze tensiuni intre nationalitati pentru a diviza poporul

    • Katz Răspunde

      “….de ce nu e la fel și pentru cele românești?”
      Pt. ca sunteti condusi de unguri,simplu…iar romanii sus pusi se gandesc doar la burta lor, o natie de cacat ca romanii,plm. Nu toti,da romanul a fost si va ramane un fomist prost.

  11. Smile Răspunde

    Putea liniştit să trimită un email primăriei, în care să ceară să aloce bani pentru iluminarea acelor busturi, în cursul anului viitor, nu cred că costă aşa de mult nişte corpuri de iluminat, dar ce ştie deşteptul ăsta, mai bine facem un pic de scandal, chemăm presa locală, sau nu îi în stare să facă o cerere, sugestie, o propunere care să o scrie în Microsoft Word sau pe Email şi să o trimită pe adresa primăriei, îi campanie electorală, mai fraierim nişte cetăţeni, şi vom vedea ce a fii.

  12. Gyuri Răspunde

    Alt idiot util.
    De educaţie, ai auzit?
    Ceea ce faci tu pt Simion și Georgescu se cheamă tradare fe neam.
    Cei doi menționați mai sus, sunt in slujba fostului urss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.