Ultima actualizare: azi, 15:30
Locale

LISTĂ. 28 de localități din județ, în scenariul roșu. Trei comune, aproape de carantină

Nu mai puțin de 28 de localități din județul Satu Mare se află în scenariul roșu. Pe această listă se află trei comune care sunt aproape de intrarea în carantină. Vorbim de Odoreu, cu o incidență de 6,022 la mia de locuitori, Păulești cu 6,674 și Sanislău cu 7,825. De asemenea, alte 20 de localități se află în scenariul galben.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 55 din 25.11.2020 privind completarea Hotărârii CJSU nr. 46/03.11.2020 cu privire la stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate  de COVID-19.

Astfel:

Art.1. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori se încadrează între limitele 1,5 și 3, conform anexei nr.1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori depășește limita de 3, conform anexei nr.2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

 

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Restu? Nyema covidova?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.