Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Marcela Papici: Femeile, victime ale violenței domestice, nu au ajutor!

Femeile, victime ale violentei domestice, nu au ajutor!, spune candidatul independent la Camera Deputaţilor, Marcela Papici. Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare spune că pentru a încuraja și susține ieșirea din situațiile de abuz este nevoie de formarea unor specialiști.

,,Femeile, victime ale violentei domestice, nu au ajutor! Iar acest lucru trebuie schimbat, prin lege! Cum? Prin formarea  specialiștilor care au în atribuții interacțiunea, consilierea, îndrumarea și oferirea de servicii victimelor violenței domestice (polițiști, asistenți sociali, psihologi etc) pentru a încuraja și susține ieșirea din situațiile de abuz și obținerea drepturilor legale.

Poate ar fi de inclus și cei din justiție, fiindcă ordinele de protecție sunt emise de judecători la propunerea politiei și procuraturii. Și de multe ori e o loterie fiindcă puțini sunt dispuși sa recunoască toate formele de violenta prevazute în lege și se rezuma doar la a analiza acte medico legale, dacă sunt”, spune Marcela Papici.

Ea candidează la alegerile din 6 decembrie pentru un post de deputat.

9 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Marea majoritate a femeilor apreciaza casa ta fara etaj si masina autohtona cumparate din multa munca si cinste ! Dar nu-ti spun asta din start deoarece multe nu au acces la “mai mult”, iti fac viata un calvar ca nu faci mai mult . Nu se stiu bucura de nimic si nici nu merita nimic .
    Da, unele femei s-au nascut vesnic nemultumite .

  2. Mircea Răspunde

    Ce inteligență peste medie are madam învàțătoare , ea se pricepe la toate ,agricultură , construcții , medicină , stomatologie , infrastructură , grădinărit , animale , plante etc ,etc .
    O ȚAȚĂ DE CARTIER , CARE POZEAZĂ ÎN MARE DOAMNĂ .

    • ... Răspunde

      Am avut avut una care le știa pe toate. Ileana o chema parcă. Rezistați, nu mai e mult din campanie.

  3. Adi Răspunde

    Oare stimabila , a luat spagă cât a fost vice-primar sau manager de spital .Ce o recomandà oare ?
    Şi Coica se dezice de ea .

  4. Boohoohoooo Răspunde

    Mdah.. dupa functia de vice-primar, manager in sanatate, MARE promoterita al produselor autohtone, a ajuns si aparatoarea doamnelor!! Aceasta Joana D’Arc al orasului Satu Mare, priceputa in toate cele, nu mai stie cum sa se afirme pentru a prinde un loc la ciolan. Ma mir ca inca nu a cules cainii, pisicile, betivii de pe drum sa-i duca acasa.

  5. ...?#@!....ățopi Răspunde

    Xena de Sătmar! Wow! Luptă pentru dreptate, echitate și altele! Încă odată WOW! Dar cât a fost la cârmă ce a făcut??? Oprește tanti cumva și încălzirea globală??? Mă întreabă un prieten insistent.😮🤔
    La sfârșit am tras apa. Știți voi unde.

  6. Supa de fazan Răspunde

    Știe de acasă cum e cu violenta domestică! Când o prindea domn caporal ca sarea pârleazul cum dispărea duduia vreo trei -patru zile din peisaj! Mai târziu i-a închis și gura și ochii lu domn caporal cu funcții prin consiliu de administrație,slujba la apaserv… Acu ar mai vrea ea sa sara pârleazul da nu mai sunt doritori,parca nici domn caporal nu prea mai vrea ( vine obosit de la serviciu,are o vârsta deh),așa ca s-a apucat putorisca sa se reinventeze politic.Și văd ca-i iese de minune,abia aștept sa văd ce scor scoate și sa vezi cum ți-o mai ciufulește domn caporal ca a tocat banii cu greu “munciți” pe campanie electorală.

  7. Valahu Răspunde

    Mie scarba cand o vad pe v a c a asta!

  8. Alice Răspunde

    12❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.