Ultima actualizare: azi, 11:15

Locale

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vine astăzi la Satu Mare

Ministrul Sănătații, Nelu Tătaru va ajunge în cursul zilei de azi la Satu Mare. Deocamdată, programul oficialului nu a fost făcut public.

În această dimineață, ministrul Sănătății a făcut o vizită în Zalău, în contextul exploziei de cazuri de COVID-19 din județul Sălaj.

Vom reveni cu detalii.

13 comentarii

  1. Igo Răspunde

    Wow! Tre’ să stea drepți pocăita, mare șefă DSP, mai ales că e din tabăra PSD, via Leș și gașca! Dacă ministrul ar ști un sfert din mânărelile directorei, că urlă incompetența în ea, plus comportamentu execrabil,ar zbura-o instant!

  2. pacient Răspunde

    Spitalul RUȘINII!!! DSP execrabil!

  3. radical2 Răspunde

    Execrabil DSPul de la noi. Oare ministrul vede asta? De 3 zile sunt pozitiv, nu ma sunat nimeni. Pot sa mor cu zile . Respir foarte greu , am sunat la dsp si mi-au zis ca ma suna mai tarziu….poate va fii prea tarziu. La UPU la fel . Stai la coada cu orele .RUSINE SA VA FIE. Cea mai mare bataie de joc la adresa contribuabililor de buna credinta. Si unii medici sunt mana in mana cu sistemul. Nici ca nu le pasa. O caracatita care toaca banii contribuabililor. Unde sunt banii pe teste de la UE? Am primit bani de la UE pentru 2 teste cel putin gratis pentru fiecare cetatean. Ce se intampla cu acesti bani, plus banii din contributiile lunare. Nu am beneficiat niciodata de nimic de la stat, iar acum cand am putina nevoie sunt batjocorit de acesti oameni de ceea mai joasa calitate (medici ,directori,asistente – toti acelasi gunoi imens)

    • Golf Răspunde

      Eu în locul tău m-aș feri de spitale și doctori. Te-ai răcit, tratează-te acasă cu ceaiuri calde și alimente sănătoase nutritive.

      Chiar și tu spui mai sus că medicii sunt nepăsători. Chiar vrei să ajungi pe mâna lor?

      • radical2 Răspunde

        Da. Dar de ce mai contribui luna de luna atunci? Care e sensul? Asa de banii ce ii dau lunar ma tratez la privat regeste.

    • Satmarean Răspunde

      ,,radical2” Sugi pwla! Gunoiule

  4. sanda Răspunde

    Sunati la 112 daca nu sunteti bine..sa vina salvarea..ca dupa DSP nu ai ce sa astepti..Asta-i realitatea in Romania..in sanatate nimic nu e gratis..nu stiu la ce mama naibii mai platim cotizatia.Pana si analizele medicale ..atunci cand sunt fonduri..sunt doar pentru cunostintele lor.

  5. un functionar Răspunde

    radical2 are perfecta dreptate , eu CONTACT DIRECt, cu sotia testata pozitiv in 30.10.2020 am fost contactati abia azi 05.10.2020. Papusarul de ministru umbla in teritoriu doar pentru campanie electorala. Sa le fie rusine , stie doar o fraza ,,VOM FACE ANCHETA,,. Oare pe ei cine o sa-i ancheteze, hotul, cu sentinta definitiva privind achizitionarea frauduloasa a unor imobil, care se afla la conducerea tarii sau cine?

    • 😷 Răspunde

      Cauta-ti psd-istii de palatele si averile pe care le au si dupa aia hai sa ne povestesti de “casele” lui Iohannis. Si uita-te mai putin la spalatoria pe creier antena 3, ca strica la… frumusete.

  6. un functionar Răspunde

    sanda draga esti o naiva

  7. un functionar Răspunde

    igo perfect valabil dar vin altii din GUVERNUL MEU care sunt la fel de (IN) competenti

    • 😷 Răspunde

      Plangi dupa Dancila nu-i asa? Poate si dupa Dragnea. Nu ma mir, ca doar esti un functionar… care functionezi bine in tara asta. “Guvernul meu” asa cum l-a avut Dragnea nu mai are echivalent. Acuma, tu ori ai minte scurta, ori esti prost, ori esti rau intentionat. Eu cred ca esti doar un psd-ist nenorocit…

  8. un functionar Răspunde

    GOLF ,nu as dori sa ai grija de un bolnav confirmat covid simptomatic si sa sa te gandesti ce sa ii dai de mancare cu multe proteine de 5 ori pe zi si sa il convingi sa ia pumnul de medicamente in fiecare dimineata,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.