Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

Ovidiu Duma: Misiune, viziune și valori de țară!

Obiectivul principal al fiecărui om politic trebuie să fie acela de a-și reprezenta semenii cu demnitate și respect, de a-i mobiliza și responsabiliza pe aceștia până în punctul în care să își dorească să participe activ la procesul de construcție a unei țări competitive, spune Ovidiu Duma, candidatul PNL Satu Mare pentru Senatul României.

Redăm mai jos, integral, mesajul lui Ovidiu Duma:

Îmi doresc o Românie cu cetățeni implicați, îmi doresc un Parlament responsabil și un stat determinat să asigure prosperitatea tuturor. Îmi doresc comunități deschise și solidare și sisteme publice eficiente.

Îmi asum responsabilitatea – deloc ușoară – de a reprezenta Satu Mare în Senatul României pentru a mă asigura că interesele sătmărenilor sunt prioritare, iar asta presupune acțiuni multiple în domenii diverse pentru a asigura funcționarea eficientă a administrației și a instituțiilor publice, ale căror priorități trebuie să fie asigurarea serviciilor specifice rapide și de calitate.

Satu Mare are oameni capabili să valorifice resursele naturale, culturale și umane ale județului, pentru a face din ele condiția unei societăți dezvoltate și progresiste, iar eu voi susține prioritar valorizarea în funcție de competențe și merite.

Îmi doresc soluții concrete, de aceea în calitate de demnitar al Senatului voi susține acele programe integrate care cuprind pachete de măsuri precise, realizate și implementate de către oameni competenți, oameni cu vocație și cu conștiința muncii în slujba semenilor.

Alături de colegii mei din Partidul Național Liberal voi continua în perioada următoare, să sprijin măsuri de corectare a derapajelor înregistrate în guvernarea Partidului Social Democrat și voi susține reorientarea politicilor publice către o abordare durabilă în care creșterea economică să creeze bunăstare.


Sursa: Comunicat de presă PNL Sau Mare

 

7 comentarii

 1. Ion Răspunde

  Toate bune numai ca eu nu inteleg de unde candideaza domnul primarpentru ca imediat dupa cele doua puncte incepe reclama video a usereului. Ce va place sa va dati la gioale :))

 2. unu Răspunde

  eu nu voi merge la vot asta e clar , nu am ce schimba pentru ca din 90 toti hoti sunt acolo, fiecare promite mare cu sarea , imi vine sa rad si de radu asta de la psd ce are el cu satu mare , va face mai mult ma face sa rad, ma uit la tibil un comandant in pensie ce dracu mai vrea , panait asta acum se crede in cer dupa locale dar e un nul, stef cu petric strungarul zero , deci nu ma obosesc sa pun stampila pe nimeni , apoi de calaretul avocat cozma ce sa zic , eu cred era un tamplar bun din el, rest bafta , ahh am uitat de mama omida papici, mi ar fi rusine sa mai apar undeva , pai fara partid erai o nulitate femeie

 3. Gogu Styuk Răspunde

  Mereți mă,băga-mi-aș pl in gura voastă de gunoaie de politicieni !!

 4. Pp Răspunde

  Ai multe dorinte . Si noi. Dar noi vrem si fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.