Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

PNL Satu Mare a votat vicepreședinții Consiliului Județean

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare a votat vicepreședinții Consiliului Județean. Propunerile PNL au fost votate în cadrul unei ședințe ce a avut loc azi la sediul partidului.

În ședința de astăzi de la sediul partidului au fost votate propunerile Partidului Național Liberal Satu Mare pentru cele două posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, în persoana consilierilor Ionuț Rus, actualul vicepreședinte și Valer Beșeni.

Urmează ca propunerile să fie trimise spre UDMR, iar dacă sunt acceptate să fie votate în următoarea ședință a Consiliului Județean Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Levi Răspunde

    Ai de plm beseni saracu de la purtat harti la urgenta spitalului judetean la vice la cj ii un salt tare mare si asta nu ar fi nici un bai daca nu ar fi asa de prost!!!,da asta inseamna sa il ai NAS de cununie pe Adrian Cozma!!!……fereasca dumnezeu!!!……sper ca Paraki sa nu acepte asemene nulitate intr_o functie asa importanta!!!

  2. Satmarean Răspunde

    Of of! Beseni!

  3. Mihai Răspunde

    Ce il recomand pe acest baietas pentru functia de vicepresedinte la consiliul judetean!?,poate iese domnul Cozma si ne prezinta cv_ul impresionant ma gandesc din moment ce este propus pentru o asemenea functie importanta pentru judet…..asteptam cu nerabdare!!!

  4. unu Răspunde

    deci eu numai intele dar imi vine sa rad de cozma asta care vindea motorete in piata de vechituri si acum e mare avocat mare presedinte, ma rog , dar daca pataki accepta acest besseny peste 4 ani sigur numai mai pupa el presedinte de consiliu judetean asta garantez eu , pai nu sunt posturi libere , doar mamica lui bessenyi e contabila sefa parca la spital , apoi doamna papici a zis sa aduci si pe fiul tau aici, ca doar face parte din echipa noastra, nu trebuie sa aiba culoare politica conducerea spitalului , dar bine ca a avut atunci cand ai fost tu manager , ca in rest stateai la catedra in ceva sat , dar partidul a facut om din tine, si app acele acte de caritate cand a facut apel la satmareni sa ajutam e f ok , dar acum vedeti rezultatul ceva pt ceva, nu nu pt ochii ei frumosi a colindat acele cazuri ea stia ca va candida independent- dar va recomand sa cititi ce posteaza pe fb ca iti vine sa razi, dar voi decideti satmarenii.

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Da de ce n-ar accepta UDMR-ul propunerile, ca doar a stat si mandatul trecut fara un vicepresedinte, acum o sa aiba unul supus si unul ca inexistent ( daca-i asa cum spunti voi ).
    Eu as zice ca lui Pataki chiar i-ar conveni.

  6. Vitolaș Celnea Răspunde

    Sunt cele mai bune plopuneli, dacă io nu pot fi, dal io , când voi fi mai male și tale, voi fi viceplimal, la fel ca Albu! Felicităli celol doi!Momentan sunt secletal la paltid, dal va veni vlemea să fiu cel mai male, cel mai tale dintre Blatieni. De pup în dos pe toți, ce sunt pesedinti, va veni si vlemea mea, acum, sau plinte sfinți!

  7. Vitolaș Celnea Răspunde

    Nu pot fi patlu viceplesedinti, că vol și Lobelt și Kila? Și pe ei ăi splijin, că am nevoie de susținelea lor, pe când voi fi male!

  8. Ardeleanul Răspunde

    Doi rahati cu ochi, in special câ….tul ala ciochist de Rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.