Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Polițiștii sătmăreni, moment de reculegere în memoria unui coleg răpus de COVID

Polițiștii sătmăreni au ținut astăzi un moment de reculegere pentru un coleg care a fost răpus de coronavirus la numai 34 de ani. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a transmis un comunicat pe care îl prezentăm integral.

,,Murim și noi câte puțin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai triști, suntem alaturi de familia colegului nostru din Brașov.

Azi, la ora 12.00, a avut loc înmormântarea colegului nostru, subcomisar de poliție Ionut Hanganu din cadrul IPJ Brașov, care la doar 34 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Polițiștii sătmăreni alături de colegii din toată țara au ținut un moment de reculegere pentru Ionut Hanganu și toți cei care pana astăzi ne-au părăsit din cauza acestei pandemii, pornind sirenele autospecialelor de serviciu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

10 comentarii

  1. amna Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace1Frumos gest din partea colegilor.!.Iar cei care nu cred in acest virus ar trebui sa se gandeasca de 2 ori…si sa se protejeze..pt ca nu trebuie sa fii de 80 de ani sa iti faca ravagii in organism..nu mai conteaza varsta..daca n-ai imunitate..

    • Golf Răspunde

      Vorbești din experiență? Eu am impresia că mărturiile unora prin mass media ți-au format ție opiniile.

      Ști, eu am o alimentație vegană de zeci de ani dar găsesc multe persoane, ca tine care nu au această experiență, să-mi dea lecții.

      Vrei să-ți ți masca peste față? Din partea mea fă ce vrei. Dar lasă pe mine să-mi iau aerul liber. Faptul că în mass media sunt prezentate atât de multe focare printre cei care le poartă se pare că nu îți dă de gândit.

  2. S. C. Răspunde

    Hei,se vede ca ești un erbivor!
    Nu prin faptul ca te lauzi ca mănânci “gozuri”,ci prin faptul ca ești slăbuț/a în gândire.
    Ești vre-un/o savant/a și nu știm noi?
    Prea bine le ști pe astea cu măștile și cu aerul liber.
    Termenul de vegan, pe care îl folosești tu ipocritule/a, nu l-ai preluat din mass media, l-ai inventat tu!
    Mare e gradina Domnului…

  3. Gyuri Răspunde

    Hei, Golf!
    Să paști fericit!
    Dar te-am văzut zilele astea.
    Cred că ai mai bine de 130 de kg.
    Cam câtă iarbă paști la micul dejun?
    Eu zic că bagi două iesle pline ochi și un ștraf ca desert.
    Dar am o nelămurire!
    Apa.
    Câtă?
    Două, trei valauă?
    Vegan cu duhu, care ești.

  4. Miliția Răspunde

    Un milițian mai puțin. Îi bate Dumnezeu pt abuzurile care le fac,pt amenzile date amărâților în carantină și acum pt mască. La fel și doctorii care i-au șpagă și își bat joc de pacienți deși au salarii astronomice față de ei. De ăștia nu mi-e milă deloc. Mi-e milă de amărâții de muncitori care lucrează pt salarii de mizerie și sunt bătaia de joc a bugetarilor.

  5. h+Auleu+Maica Răspunde

    Alt căzut In cap….!

    • Miliția Răspunde

      Da,voi fi căzut în cap,dar ce au pierdut oamenii statului în pandemie,nimic, chiar au prosperat. Nu am auzit de taieri de venituri la bugetari,ba chiar stau acasă unii și leafa merge. În schimb privatul trage greul, afaceri distruse, șomaj, venituri scăzute,etc. E normal să nu gândim la fel despre măsuri,unii au siguranță alții se gândesc dacă vor mai avea locuri de muncă. Asta s- a făcut de către guvernare, oamenii statului ținuți sub control cu salarii și privilegii, ceilalți cu amenzi. În Spania deja se stă la rând pt mâncare, în curând și la noi. Atunci să văd cum mai țineți în frâu populația. Toți bugetarii sunt eroi, dacă printr-o minune își fac treaba sunt eroi, ceilalți în schimb sunt fraieri care plătesc eroii.

      • Golf Răspunde

        Stai liniștit că vor ține în frâu populația că de popor nu putem vorbi pentru că nu mai există. Vezi noile dotări în materie de arme. Americanii sunt singurii cetățeni înarmați de pe globul ăsta. Acolo le va fi mai greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.