Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

PRO România și ALDE au decis fuziunea. Cinci promisiuni pentru prima zi de guvernare

PRO România și ALDE au decis, într-un congres comun, cu largă majoritate, fuziunea celor două partide și modificările statutare aferente. Anterior congresului comun, cele două formațiuni s-au reunit în congrese separate pentru votarea fuziunii.
Tot astăzi a fost lansat și programul electoral al PRO România pentru alegerile parlamentare, după ce Victor Ponta a fost desemnat de Congres, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prim-ministru.
Principalele măsuri propuse în Programul de Guvernare PRO România:
📌 Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.
📌 Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.
📌 Educație: reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.
📌 Sănătate: implementarea unui program care să permită testarea tuturor, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.
📌 PROmisiunea relansării economice: Se propune un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. Pentru reconstrucția României post-criză, se instituie PROiectul România – Marile Reforme în administrația publică și fiscală.
📌 Totodată, PRO România militează pentru redarea demnității și respectului pentru haina militară prin revenirea la forma inițială a legii 223/2015.
Sursa: Pro România

10 comentarii

 1. Jack Răspunde

  Fabulatii.

 2. 😁😁 Răspunde

  Cei mai incompetenti politicieni din ultimi ani, mergeti ma-i la sapat ca in rest sinteti toti 3, Z~eeerrrrroooo. Mi-e scarba si sa ma uit la voi 🤮🤮🤮🤮

 3. Eu Răspunde

  E frate , asta da adunatura . Cei mai smecheri politicieni au facut asociere. Ce o sa fie acolo ?

 4. Manea Răspunde

  Poate asa , impreuna , o sa depasiti in procente alcoolemia lui Basescu

 5. Alaba Răspunde

  Au fuzionat smenarii.
  Auzi la ei, ce proclamatii au scos : Venit minim, educatie, sprijin economic…
  E simplu sa bati urzica cu p@la altuia.
  Grabiti-va cu alegerile , ca poate, pana in 5 decembrie mai schimba partidul.

 6. jean Răspunde

  iar acest incompetent in centrul atentiei. trebuia se se faca popa in BICAU

 7. zigzag Răspunde

  Acesti indivizi isi au locul exact in trecutul absolut comunist. Depasiti de situatie, de vocabular, tehnologie si prezent acesti visatori au uitat ca exista partide de actualitate care nu numai ca vor sa se descotoroseasca de penali ci vor un inceput nou cu oameni consacrati, cu moralitate si rezultate pozitive, oameni ce se mai gandesc si la altii nu doar la voturile de rahat ce vin din infecta si corupta biserica ortodox-ruseasca.
  Petric in special nu este decat un mincinos parsiv cu inteligenta de gaina indobitocita de masini de lux, nopti pierdute la mesele de poker si vin ieftin, cu diplome luate peste noapte care n-au fost supuse niciodata unei verificari amanuntite astfel incat tovarasu’ asta sa ajunga exact acolo unde-i e locui: coada vacii din Bicau.

 8. Eu Răspunde

  PRO = PSD = PCR

 9. Eu Răspunde

  Numai promisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.