Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

VIDEO. Adrian Cozma l-a dat în judecată pe Radu Cristescu

Adrian Cozma i-a dat o replică dură lui Radu Cristescu, după ce acesta din urmă a lansat în ultimele zile mai multe acuzații la adresa candidatului PNL.

,,Acestui traseist politic care vine să arunce cu noroi în toată lumea eu nu vreau să-i dau prea mare importanță. Acest traseist își caută acum un loc de muncă. Numai despre Satu Mare sau despre ceea ce ar ști el să facă nu poate să ne spună. Mie, sincer, și cred că și copiilor și sătmărenilor le plac clovnii, dar ăia de la circ, nu clovnii din politică. Ăsta e un păcălici, un păcălici politic. Aceste atitudini de pe Dâmbovița aduse în Satu Mare nu țin. Sătmărenii au un standard mai ridicat și cred că în niciun fel nu apleacă urechea la astfel de acuzații”.

Cozma a spus că l-a dat în judecată pe candidatul PSD.

,,Eu l-am dat în judecată pentru toate mizeriile pe care le-a putut debita. Astăzi am înregistrat cererea la tribunal și o să-l invit în instanță. Toate acuzele pe care le-a făcut să le și demonstreze că așa e frumos”, a spus Adrian Cozma.

13 comentarii

  1. EUh Răspunde

    Bai penalule De cozma tie chiar nu ti rusine?Nu va mai crede nimeni nici pe tine nici pe iohanis Nici pe ludovica!Sa be sugeti pe toti PSD isti!!!Si EU te day in judecata pentru genocid fraiere,can ASA e frumos.Sa ma sugi!

  2. Gogu Styuk Răspunde

    Despre ceea ce afirma Cristescu despre tine,iti dai demisia daca vine cu dovezi ?👍🤣🤣

  3. Puiu Răspunde

    Amandoi sunteti la fel de prosti!

  4. Adi Răspunde

    Gașca PNL Bud , Beny , Cozma ,Mitică ofsaid și alti penali .

    • ..... Răspunde

      L_ai uitat pe finul Beseni (prostu familiei) pe care nasu Cozma vrea sa il faca vicepresedinte la consiliul judetean satu mare!!!

  5. Satmarean Răspunde

    Da cine-i mortul ala din poza care sta lângă Cozma?

    • Mae Răspunde

      Sătmărean ăla este un om cafea de o vârstă un pic de respect și un om cult și care a făcut ceva la viața lui !!!! Așa ca tu ești un habarnist și un zero barat !!!!!

  6. Garuboz Răspunde

    Ai dreptate Mae dl.Istoc este un om de onoare si educat !Nimeni nu poate s-a spuna despre el ceva rau ,iar daca Cozma este sfatuit de un asemenea om este un semn bun.

  7. Szalma Jack Răspunde

    Probabil nu ti s-a spus, dar PNL fost mereu pe-o mana cu psd-ul,iar acum ii scuipati pe cei fara de care pnl-ul de fapt nici n-ar fi existat la cat de pricajit era !!PNL a guvernat in mandatul lui Basescu 2004-2007,cu sprijinul PSD,apoi a fost la guvernare impreuna cu PSD din 2012 pana in 2014,iar acum vii tu sa scuipi “binefacatorul” ???!!! Sigur,probabil tu nu stii “de-astea”,ca erai sub alt drapel in acele vremuri,drapelul cacaniu al betivanului national,partid care a impins tara in cea mai sumbra perioada a existentei sale, dupa care a sucombat din cauza ca era putred de corupt iar ramasitele acelui partid au parazitat PNL-ul,transformand-ul in ceea ce e acum !Prietene,daca lumea ar avea putina lucuditate,iar electoratul ar avea o minima educatie si intelepciune,pe voi nu v-ar vota nici curcile,insa voi aveti marele noroc ca inca in Romania sunt multi da’ prosti, care inca pot fi manipulati cu foarte multa usurinta !!

  8. Szalma Jack Răspunde

    Probabil nu ti s-a spus, dar PNL fost mereu pe-o mana cu psd-ul,iar acum ii scuipati pe cei fara de care pnl-ul de fapt nici n-ar fi existat la cat de pricajit era !!PNL a guvernat in mandatul lui Basescu 2004-2007,cu sprijinul PSD,apoi a fost la guvernare impreuna cu PSD din 2012 pana in 2014,iar acum vii tu sa scuipi “binefacatorul” ???!!! Sigur,probabil tu nu stii “de-astea”,ca erai sub alt drapel in acele vremuri,drapelul cacaniu al betivanului national,partid care a impins tara in cea mai sumbra perioada a existentei sale, dupa care a sucombat din cauza ca era putred de corupt iar ramasitele acelui partid au parazitat PNL-ul,transformand-ul in ceea ce e acum !Prietene,daca lumea ar avea putina lucuditate,iar electoratul ar avea o minima educatie si intelepciune,pe voi nu v-ar vota nici curcile,insa voi aveti marele noroc ca inca in Romania sunt multi da’ prosti, care inca pot fi manipulati cu foarte multa usurinta !!👍🤣🤣

  9. niste retardati Răspunde

    in timp ce toti astia noi amaratii ne luptam cu pandemia voi jucati-va, ca niste copiii de 4 anisori…sa va ia dracu pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.