Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Pro România: ,,Înainte să își dea demisia, prefectul să deschidă școlile, piețele și HoReCa”

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul Pro România Satu Mare la Senat, Adrian Ștef, a criticat decizia de carantinare a municipiului Satu Mare și a cerut din nou demisia prefectului Radu Bud.

,,Îi cer prefectului, în mod oficial, să fie supărat doar pe noi, pe Pro România Satu Mare. Eu îl rog să convoace un Comitet pentru Situații de Urgență și să ne bage numai pe noi, Pro România, în carantină, pentru că noi am îndrăznit să-i cerem demisia și îl rog să nu fie supărat pe toți sătmărenii, să fie supărat doar pe noi. (…) Îl rog să ia cu mult curaj decizia de a deschide școlile în Satu Mare, piețele să fie clar deschise și toate afacerile din domeniul HoReCa. Să își asume domnia sa, cum și-a asumat să iasă din carantină, să facă un bine și pentru sătmăreni. Înainte de a-și da demisia, să convoace acest comitet pentru situații de urgență să revină asupra acestei decizii și să nu închidă niciun fel de afaceri, să nu mai închidă sătmărenii în casă”, a declarat Adrian Ștef.

Candidatul Pro România Satu Mare la Camera Deputaților, Octavian Petric, cere testarea în masă a populației, în detrimentul carantinei.

,,Carantinarea localității are un dublu dezavantaj. În primul rând, ținem acasă, în același loc, oamenii infectați cu cei sănătoși. În al doilea rând, soluția nu este închiderea școlilor, a magazinelor sau a bisericilor. De ce nu copiem ce a făcut Slovacia și Austria, cu acele teste rapide, să facem testare în masă”, a declarat Octavian Petric.

18 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Dar de cand sunteti voi epidemiologi prostovanilor?

  2. Nr Răspunde

    Auuuullleeeoooo ce prostii debiteaza si bolovanii astia,cica “tinem in casa,in acelasi loc oameni infectati cu cei sanatosi” cum plm sa dai asa declaratii!?!?!?

  3. Nichita Răspunde

    sa ne spuna petric cum se fac testele in baia mare unde a fost el confirmat pozitiv ca nu a vrut sa se stie in satu maree. apoi ghici ce ? la nici zece zile era in mijlocul oamenilor. nu iti este rusine petric/; primul dobitoc care s-a plimbat cu covid intre oameni ai fost tu, apoi a fost chelul de la prefectura. stef reseteaza=te spune-i lui brigi ca piietele sint deschise sau poate cumpoara de la producatorii lui marcela?

  4. H&R Răspunde

    Se apropie alegerile. Si trebuiesc votantii… Si nu vor fi. Ca vor sta in casa de frica de covid.

  5. mae Răspunde

    ba da voi sinteti normalii…..ce bulangii sintetii voi doi de vati indragostiti sintetii asa de o data

  6. ion romanul Răspunde

    Doar costume mici au gasit?

    • jancsi a magyar Răspunde

      poi asta e pozitia de drepti, capul sus pieptul afara burta inauntru, e mai bine decat pesedistii burtosi care joaca hockey cu mainile in buzunare, daca creier nu au macar sa stea drepti…bravo ptr pozitie, zero barat ptr restu’

  7. Adrian retard Răspunde

    Asta se intampla cand orice urangutan are dreptul la libera exprimare

  8. Nu Răspunde

    Mereti sa deschideti o scoala de karate. Acolo nu e nevoie de scoala.

  9. Ardeleanul Răspunde

    Escroci si mincinosi doi rahati,si tălhari pe deasupra!

  10. Figaro Răspunde

    Pic si poc :)))

  11. eugen Răspunde

    Mai ce tupeu aveti!!!!

  12. Coco Jambo Răspunde

    Singurul lucru fain la astia doi in partid e doamna aia ce a fost candidata la primarie! :))

  13. Gheorghe Răspunde

    Cat de jos poti sa ajungi ca homo sapiens incat sa mai ai atata nerusinare sa apari in fata oamenilor CERSIND din nou votul lor.Voi nu aveti pe nimeni care va iubeste,care sa va spuna cat sunteti de penibili,cat sunteti de jos(rame)cat sunteti de neobrazati!!???Nu aveti nici o minima sansa,la fel cum nici mentorul vostru actual(pisicutu,puie monta)nu are vreo sansa sa devina din nou premier….da da da el viseaza ca va mai fi ce a fost si a cules toate cazaturile(ciurucurile)de prin judetele tarii facandu-si o trupa de soc pe nume pro Romania.S-o intalnit tusea cu junghiul si vor sa fie la guvernare…..Atunci sa ajungeti cand va voi vota io…adica never,never,never!

  14. ioana Răspunde

    Doar campanie cu…ba a mati …stiti sa faceti? Doar minciuni, minciuni, ani de zile minciuni..
    Ati fost la guvernare ani de zile si nu ati facut nimic pentru oameni. Si tot mai vreti? Dar sa lucarti in privat pe stiinta vostra nu vreti? La buget cu totii? Rusineeee

  15. jean Răspunde

    Sa se cduca dl Petric cu curu catre P..a calului este un nemernic

  16. Luci mayer Răspunde

    Stef deschide-o pe Brigi si tine-o asa! Venim cu totii pe la ea cu bulanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.