Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEOREPORTAJ. Ce spune Iulian Câcău despre protestul anulat

Contactat de reporterii PortalSM, Iulian Câcău a vorbit despre motivul pentru care a anulat protestul de sâmbătă. Totodată susține că își dorește în viitorul apropriat un protest.

Zilele trecute Iulian Câcău a anunțat pe Facebook un protest în fața Prefecturii. Acest protest s-a anulat azi, iar motivul anulării este declarat de Iulian într-un videoreportaj. Întrebat de reporterul PortalSM cu privire la organizarea acestui proteste, Iulian ne spune că: „Acest protest am vrut să-l inițiem deoarece știm cu toții stiuația grea prin care trece toată categoria HORECA. Direct sau indirect suntem afectați de această pandemie.”

Protestul se dorește a fi doar amânat, nu și anulat: „Acest protest s-a amânat, odată cu ieșirea din carantină am să inițiez acest protest. Am decis în urma discuțiilor cu colegii noștri juriști să nu mai facem acest protest. Persoanele care ar fi venit la acest protest, ar fi fost afectate în mod direct de contravențiile autorităților. Erau pasenți de o amendă până la 15.000 de lei plus dosar penal. Eu ca și organizator am dorit să fiu doar eu sancționat, și mi-am asumat toate sancțiunile și urmările acestui protest. Autoritățile mi-au adus la cunoștiință faptul că vor fi sancționați toți cei care vor veni la acest protest. În momentul de față nu cred că e oportun ca oamenii să fie târâți prin tribunale sau să fie amendați privind situația actuală” precizează Iulian Câcău pentru PortalSM.

9 comentarii

  1. Liliana Răspunde

    Domnule “organizator de proteste”, pe viitor incepe cu faza de documentare si de legalitate dupa care incearca sa iti pui in practica ideile!!

    • Valer Răspunde

      Ai fost liniștit de donu Prefect , spațiului în care funcționează birtul tău este a lui Sandu Molnar și riști să rămâi fără el .
      Mare revoluționar de kkt , ai păcălit oamenii să nu protesteze .

  2. Alice Răspunde

    2❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  3. apropo Răspunde

    praf. Daca primeau amenda, nu mai era „plus dosar penal”…
    un fraier…

  4. Nr Răspunde

    Cacaule, mai mult conteaza o ciorba vanduta,decat un bolnav la ATI?

  5. Tabu Răspunde

    Mai kakao , dute fa o cantina mobila si sa faci mincare pentru oamenii care lucreaza din greu pe santier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.