Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEOREPORTAJ. Voluntarii O masă caldă Satu Mare și-au mărit grupul țintă: zeci de porții în plus

Învăluiți în miresme culinare, cu zâmbetul pe buze, și cu mâinile agere tăind ceapă de zor, așa i-au găsit reporterii PortalSM pe voluntarii O masă Caldă din municipiul Satu Mare. În bucătăria lor, munca este tot mai mare și mai multă în ultimul timp, asta pentru că, înafara porțiilor preparate pentru Adăpostul de noapte, voluntarii pregătesc acum aproximativ 50 de porții în plus pentru vârstnici singuri și familii aflate în dificultate.

„Avem 40 de vârstnici și familii foarte sărace, fără venituri, care depind de o masă caldă și care cred că acum beneficiază de ceva nesperat. Din fericire, pentru această extindere, am reușit să facem un parteneriat cu Fundația Hans Lindner care cu angajații săi proprii vin și gătesc în fiecare dimineață între 10.00 și 12.00 cele 50 de porții de mâncare, în fiecare zi, de luni până vineri, și tot ei transportă pe teren, cu mașină autorizată”, a spus Simona Gavrilă, fondatoarea O masă Caldă Satu Mare. 

VIDEO:

„Nu a fost greu sa ne unim forțele cu Fundația Hans Lindner, mai ales dacă împreună putem face mai mult bine. Angajații Fundației gătesc și distribuie pachetele cu mâncare caldă, O masă caldă asigura Cantina si alimentele. Împreună aducem mai multă bucurie și alinare celor care au nevoie de o masă caldă. Acum gatim cu 10 echipe pe săptămână, păstrând si beneficiarii de la Adapostul de noapte.

Acțiunea aceasta se va desfășura zilnic de luni pana vineri, pe o perioadă nedeterminata, adică pana când ne ține energia și buzunarul. Sperăm cât mai mult!”, mai transmit cei de la O masă Caldă. 

Poți ajuta și tu!

Cei ce doresc să facă donații pentru O masă Caldă, o pot face în contul:

Banca Transilvania RO51 BTRL RONC RT02 9272 3302

Totodată, puteți dona alimente sau să mergeți să gătiți alături de ei. Persoana de contact este Simona Gavrilă (Facebook – CLICK AICI)

 

 

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Felicitări!

  2. Gheorghe Răspunde

    Serios?Se intampla si astfel de lucruri.Vad ca da.Interesant ca ele pornesc de la niste oameni simpli,cu frica de Dumnezeu si grija pentru aproapele.Da statul,statul roman cu atatea institutii platite din banii oamenilor,ce intreprind?Statul este cu…statul cu odihna,si paparea banului public,fara numar,fara numar!Asta este statul roman!

  3. trecătorprin satu mare Răspunde

    BRAVO! FOARTE FRUMOASE GESTURI! COSTĂ MULT DE TOT (MUNCĂ, SPAȚIU, APĂ, GAZ, ELECTRICITATE, ALIMENTE, CASEROLE, TRANSPORT), DAR SE VEDE TREABA CĂ SUNT OAMENI CARE NU SE ÎMPIEDICĂ DE NIMIC! SĂNĂTATE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.