Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident provocat de un sătmărean beat. O femeie a fost transportată la spital

O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut duminică seara în localitatea Căpâlna de Jos din județul Alba. Șoferul vinovat, un sătmărean în vârstă de 38 de ani, se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 13 decembrie, în jurul orei 20.00, pe strada Principală din localitatea Căpâlna de Jos, un bărbat de 38 de ani, din comuna Botiz, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș.

În urma accidentului rutier, o femeie de 38 de ani, din localitatea Căpâlna de Jos, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul primului autovehicul, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și negativ pentru celalalt.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sursa: alba24.ro

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    19❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.