Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Alegeri Parlamentare | Adrian Ștef: ,,Avem șansa acum să votăm pentru a ieși din criză”

Adrian Ștef, candidat Pro România la Senat, a votat astăzi la alegerile parlamentare în comuna Pomi din județul Satu Mare.

,,Astăzi, înainte de a-mi exercita dreptul de vot Acasă în comuna Pomi, am participat la slujba de duminică de la biserica din sat și m-am rugat pentru sufletul unchiului meu, academicianul Gabriel Ștrempel, fost director al Bibliotecii Academiei Române, trecut în eternitate chiar în acest sfârșit de săptămână.

Din păcate, el nu a mai apucat să vadă ce se va întâmpla după alegerile de astăzi, dar noi avem șansa acum să votăm pentru a ieși din criză și a repune țara pe picioare. Pentru asta am votat azi și asta e misiunea pe care ne-o asumăm de mâine!”, a declarat Adrian Ștef.

5 comentarii

  1. Web Răspunde

    Tu vorbesti ? Cand tu si echipa ta de hoti ne-a bagat in criza.

  2. NA Răspunde

    Adișor , lasa-te de politică tătucă. Sincer iti spun, nu vreau sa-ti plătesc și ție salariul din truda mea.

  3. Unu' Răspunde

    Bă prostovane, toată supărarea pricinuită de faptul că iar iudemereul a câștigat alegerile în județ și ciuma roșie a ieșit pe locul trei, s-au spulberat la aflarea veștii că voi, șleata de politruci traseiști și partidul marinarului, n-ați intrat în parlament!
    Adică, ca să înțelegi și tu, prostovane, poporul și-a băgat pWla în voi și v-a tras o m@ie demnă de cele mai scârboase filme porno!

  4. nina Răspunde

    20❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

  5. :))) Răspunde

    Asa sansa ati avut ca ati iesit cu totul din politica…..eu ti_am zis adisor ca tu la sacara,halat si patent la folda si tovarasul tau petrica tavi la strung….acolo ii de voi!!!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.