Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Bode: Lucrările la pod, realizate peste 90%. Mai sunt 2 săptămâni de lucru

Aflat într-o vizită în județul Satu Mare, ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat că lucrările la Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare avansează într-un ritm accelerat, iar lucrările la podul peste Someș sunt realizate în proporție de peste 90%.

Ministrul Bode a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul Partidului Național Liberal Satu Mare, că lucrările la podul peste râul Someș, inclus în proiectul Centurii Sătmarului, sunt realizate în proporție de peste 90%, precizând că mai sunt două săptămâni de lucru până la finalizarea lucrărilor.

,,S-a lucrat într-un timp foarte accelerat la pod, însă, din păcate, condițiile meteo nu au permis să se așterne și ultimul strat, stratul de uzură. Din discuțiile pe care le-am avut cu compania de drumuri, ar mai fi nevoie de două săptămâni pentru a finaliza toate lucrările la acest pod. Ele sunt finalizate într-un procent de peste 90%, dar vrem să dăm în trafic în condiții de siguranță acest obiectiv. Practic, constructorul spune că mai are de executat aproximativ două săptămâni lucrări dacă, evident, condițiile meteo îi vor permite acest lucru. Centura ocolitoare rămâne o prioritate pentru noi, pentru Guvernul Ludovic Orban, o vom finanța în continuare așa cum am făcut-o și în acest an și anul 2021 va fi anul în care vom circula pe întreg obiectivul”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

 

11 comentarii

  1. unu Răspunde

    poate la anu pe vremea asta , ca in rest nu prea vad cum

  2. mare branza, mult “cascaval” Răspunde

    Da mă Bodică esti cuprins de febra inaugurarilor! Da ce sa vezi aici la SM nici Chelbosanu Bud nici coteiu asta de Cozma ,nu misca nimic ,desi promit de un an de zile ,fac vizite de lucru .Fix ciuciu!Nada! Asa-i aici la SM e vreme proasta tot anul! Astia doi produc doar Covid ! Va dati seama oameni buni, nici matreata nu produc la norma intreaga , de cand Chelutzu isi face freza cu prosopu doar Cozma isi scutura pletele calare ,da daca face planul …Caricaturi!

  3. Ardeleanul Răspunde

    Niste smenari de mana a doua. Cosma un vandut si un corupt!

  4. Gerula Răspunde

    E o conferina de presa PDL sau PNL, ca in imagini apar doar PDL-isti, fosti colegi de partid cu Elena Udrea, Adrian Videanu, Vasile Blaga si Traian Basescu… nume grele in dosarele de coruptie… Oare atata poate PNL Satu Mare ? nu mai sunt liberali adevarati in Satu Mare doar PDL-isti vopsiti in galben ?

  5. Sm Răspunde

    Da,da și porcul va zbura odată. Centura asta avea termen de finalizare 2019,apoi 2020,iar la cum stau lucrurile va trece și 2021 și tot nu vom merge pe centură. Eventual pe bucățica asta Drumul Careiului- drumul spre Petea. Că așa ne place nouă, totul pe bucăți să nu ne înecăm.

  6. Geru Răspunde

    Apropo, dar banii datorați proprietarilor de terenuri expropriați de mai bine de trei ani când o să îi dați ? Și așa evaluarea a fost făcută la un preț derizoriu mult sub prețul pieței, le-ați lăut terenurile și i-ați lăsat cu ochii în soare…

    • ... Răspunde

      Tu pomenești că vrei să apelezi la bunul lor simț? Adică ce lipsește la ei cu desăvârșire?

  7. PD_L Răspunde

    PD_L ul duce greul,a ajuns PNL un partid istoric, sa fie o troaca de porci,care au pradat tara in frunte cu Basescu,acuma s_au vopsit in galben sa ma fure inca 4ani,acuma vine grosul 83 miliarde euro,sa caca pe ai sa ii imparta gastilor mafiote din staful lor…..cand il vad si pe PD_listul de Beny imi vine sa vomit,cozma unde ii prostul familiei beseni,pune_l si pe el sa lege doua cuvinte sa vada satmareni cat ii de prost si tu vrei sa il faci vicepresedinte la consiliul judetean….dava_s clanta la toti de vagabonti ce sunteti!!!

  8. Cafe crema Răspunde

    Beny tu ce căutai pe acolo? Erai in rol de chelner sau de sponsor? Te ține Cozma de prostu satului și tu sponsorizezi la greu ca deh merge cafeneaua mai ales ca faci economie la zahăr.Miștoul dracului ce se face de tine pe la colturi cum mai cari tu ori cu ceașca ori cu basculanta,da tot pe locul trei nimerești!Panarama ce ești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.