Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

COVID-19 | Bărbat (77 ani) decedat la Spitalul Județean Satu Mare

Încă o persoană infectată cu coronavirus a decedat în județul Satu Mare, informează Instituția Prefectului.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 19 decembrie 2020, se află în carantină la domiciliu 1236 persoane. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 5880 vindecări și 103 decese cauzate de coronavirus. Persoana decedată, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

În intervalul 18.12.2020 (10:00) – 19.12.2020 (10:00), la nivel national, au fost raportate 139 decese (81 bărbați și 58 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău,  Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Ilfov și Municipiul București.

 

2 comentarii

  1. amna Răspunde

    Eu nu inteleg cum un om se duce pe picioarele lui la urgente si peste 3 zile ti-l dau in sac..E ceva de necrezut!Cunosc o gramada de cazuri..Mai bine ramaneti acasa..luati un antibiotic, un ceai , un antiinflamator..ca daca ajungeti pe mainile lor ..va omoara!Naiba stie cu ce medicamente ne indoapa!Dumnezeu sa le plateasca celor care isi bat joc de oameni!

    • ... Răspunde

      🤔👍👍👍👨‍🦳
      După părerea mea umilă 99% dintre cazuri se pot trata acasă. Mulți mor și de frică pentru că poate nici nu au mai văzut o secție de spital dinăuntru și se sperie. Se mulțumește guvernului, nu? Dealtfel din 600000 de cazuri identificate peste 500000 au fost declarate vindecate. După regula cifrelor mari estimez că minim 2-2,5 milioane de oameni s-au pozitivat deja și poate nici nu știu asta. Nu mă credeți? Ia mergeți voi printre cunoștințe și întrebați foarț în șoaptă câți estimează că au trecut oeste dar nu au făcut testul! Veți fi uimiți! Iar ventilarea artificială face mai mult rău. Forțează plămânul distrus. Știe asta tot vestul. Noi în schimb lecuim pacientul după protocol și nu după nevoile proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.