Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

COVID Satu Mare | Scade numărul de îmbolnăviri. Prefectul, un nou apel la respectarea măsurilor

Prefectul Radu Bud mulțumește sătmărenilor pentru modul în care în perioada carantinei au respectat măsurile impuse, ceea ce a dus la o scădere a ratei de infectare după cele două săptămâni de carantină, de la 8,24 la mia de locuitori la 3,54 la mia de locuitori.

De asemenea, atât la nivelul județului nostru, precum și la nivel național, se poate observa o stabilitate, chiar o ușoară scădere a numărului de cazuri pozitive, cu toate că numărul testelor efectuate se menține ridicat. Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, ţinând cont de situaţia în care ne găsim, prefectul revine cu rugămintea către populație de a respecta în continuare măsurile de igienă și protecție, de distanțare socială, să limiteze deplasările cu convingerea că vor fi zile şi ani de aici înainte în care să putem să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă spiritul acestor sărbători.

De asemenea, la nivelul județului Satu Mare s-a constituit Grupul de lucru în cadrul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 format din patru reprezentanți responsabili din cadrul Instituției Prefectului, Direcției de Sănătate Publică, Garnizoanei Satu Mare și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare care va monitoriza organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare de pe raza județului Satu Mare, respectiv 4 centre în ambulatoriile spitalelor pentru personalul medical,  12 centre pentru vaccinarea populației și o caravană mobilă pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a celor nedeplasabile. Vaccinarea este un act voluntar și gratuit, iar vaccinul este în acest moment în curs de aprobare la Agenţia Europeană a Medicamentului.

 

5 comentarii

  1. nina Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

  2. Nae Răspunde

    Admin. Chiar nu te deranjează anuntul cu curve ?.

    • ... Răspunde

      Și eu mă mir. Dar când vor veni polițaii și vor întreba de cota parte a lor? Vedeți că nu va veni poliția locală pe care poate/sigur îi știți. E chestie de DIICOT dacă nu mă înșel. Vă lipsește?
      Pe mulți îi deranjează porcăria asta care nici nu are legătură cu știrea. Faceți ceva vă rugăm frumos.🙏🙏🙏

      • Grrrrrrr Răspunde

        Da ma ca diicot nu are ce face numa sa vina sa rupa coaiele pt putina publicitate.🙃

        • ... Răspunde

          La ăștia nu se știe niciodată. Nu vezi că și la vechii parlamentari alde Tăriceanu sau alții cum nu mai au funcții brusc îi trimit în judecată? Și înainte dormitau pe dosare cu anii? Eu zic că nu lipsește nimănui să dea cu subsemnatul mai ales dacă situația se poate evita foarte simplu. Cine are urechi să audă. A fost doar un sfat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.