Ultima actualizare: azi, 22:21
Locale

FOTO. Gest deosebit! Polițiștii au împărțit daruri în cadrul campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”

Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea un Crăciun de poveste. Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor. Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Nicolae și spiritul sărbătorilor.

Din acest motiv polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-au alăturat campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”, inițiată de Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care l-au așteptat pe Moș Nicolae.

Astfel, polițiștii sătmăreni au fost ajutoarele lui Moș Nicolae pentru 25 de copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. nina Răspunde

    2❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.