Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. Noii parlamentari de Satu Mare și-au primit certificatele de senator și deputat

Parlamentarii aleşi în județul Satu Mare au fost invitaţi astăzi pentru înmânarea certificatelor doveditoare ale alegerii în funcțiile parlamentare de senatori şi deputaţi în urma scrutinului din 6 decembrie 2020.

Senatorii Turos Lorand și Alexandru-Robert Zob și deputații Adrian-Felician Cozma, Radu Panait, Magyar Lorand-Balint, Nagy Szabolcs și Radu-Mihai Cristescu au primit astăzi, 17 decembrie, certificatele doveditoare ale alegerii în Parlamentul României. Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, în Sala Mică de ședințe a Palatului Administrativ.

Alături de noii parlamentari de Satu Mare, la evenimentul festiv au participat prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor, membrii Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 32 Satu Mare și ai Autorității Electorale Permanente – Biroul Județean Satu Mare.

Prefectul Radu Bud le-a adresat felicitări celor șapte parlamentari și i-a asigurat de sprijinul său în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu și a felicitat instituțiile care au participat la organizarea alegerilor, menționând că a fost un ciclu electoral foarte reușit. De asemenea, le-a cerut ca odată ajunși în Parlament, să funcționeze ca membri ai unui singur partid, ”partid al sătmărenilor”.

Judecătorul Grigore Surd a înmânat certificatele de deputat şi senator celor şapte parlamentari prezenţi la ceremonie, ocazie cu care le-a transmis felicitări pentru rezultatele obținute, urându-le succes în activitate.

Viitorii parlamentari ai judeţului Satu Mare au declarat că vor pune umărul la dezvoltarea judeţului nostru, vor sprijini atât proiectele aflate în curs de derulare la nivelul județului, cât și cele viitoare și vor colabora cu autoritățile locale și județene pentru implementarea proiectelor.

13 comentarii

 1. Adi Răspunde

  Avem de toți pt toate, cei de la USR sunt chiar niște rebuturi , niște prostănaci ajunși peste noapte parlamentari.
  Bravo sătmăreni să vă trăiască ciurucurile.

 2. Ion Roman Răspunde

  Na futavă pensi speciale avetii salari aveti îs curios ce veți face in 4 ani șă vă zic nimic.

  • Osan Răspunde

   Ei vedeți politicieni ce fac in loc sa ajute sarmanii inecavati la masa de Crăciun când alți nu vor avea ce manca

 3. Gerula Răspunde

  Da pe aia de la UDMR ii știți ? Că ei sunt cei mai mulți.

 4. Ardeleanul Răspunde

  Toti o apa si-un pamant, escroci in toata regula da toti.

 5. joliku Răspunde

  Comentatorii pacii, hai sa treaca doi ani macar

 6. Anti Răspunde

  Trupa de șoc cu Cristescu în frunte :))) numai rebuturi politice…

 7. ... Răspunde

  0 barat……cu viitoare realizari pentru comunitate la fel,veti vedea peste 4 ani…cum va vor minti din nou sa fie realesi……40000 ron salar lunar,privilegii si cam atat……..

  • ... Răspunde

   Sunt de acord. Dar ce ar fi să postezi sub porecla ta??? Mă întreabă un prieten de-al meu insistent?!?!

 8. raul Răspunde

  cozma si cristescu cot la cot,mama ei de politica ordinara!!!

 9. m Răspunde

  Ciudate sunt legile sau interpretările lor:USR sau cum supărare ii zice,obtine in jur de 7.000 de voturi,mai putin decât PNL.,PSD si totusi se duce in Parlament cu doi parlamentari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.