Ultima actualizare: azi, 18:03
Locale

FOTO&VIDEO. Diplome pentru personalul medical din Satu Mare, oferite de Biserica Ortodoxă

Biserica Ortodoxă a oferit astăzi diplome personalului medical din Satu Mare. Episcopul Iustin, episcop al Maramureșului și Sătmarului, s-a aflat astăzi în municipiul Satu Mare pentru a celebra Liturghia la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.

La sfârșitul Liturghiei, el împreună cu preoții celebranți au oferit diplome reprezentanților personalului medical din județul Satu Mare. Mai mulți medici din cadrul Spitalului Județean au fost prezenți la Liturghie, după care le-au fost înmânate diplome și un medalion ca semn de mulțumire și apreciere. Episcopul Iustin a ținut un scurt discurs înainte de înmânarea diplomelor în care a vorbit despre importanța cadrelor medicale în această perioadă, și nu numai, ținând să îi felicite pentru tot efortul depus. El a subliniat și faptul că biserica și spitalul au o relație bună de comunicare și colaborare.

25 comentarii

 1. Ioana Răspunde

  Si din respect pentru acei medici ,preotii nu puteau sa-si puna masca? Mi se pare ca sunt duplicitari! Pe de o parte ii feliciti , pe de alta parte ii expui virusului. Sunt revoltata!

  • Mircea Răspunde

   Te apucă voma , ce treabă are Paula Mare cu covidul , ea stă în birou și semnează actele .Soțul doamnei este și el salariat la spital pe salariu baban , au încasări de mii de euro de la spital , plus comisioane și șpagă din concursurile pentru asistente.
   Oare când se termina cu mizeriile acestea ?
   RUȘINE credeam că am scăpat de asemenea gunoaie ale societății, niște profitori.

 2. Rrrr Răspunde

  Diploma pentru purtarea mastii.

 3. Gogu Styuk Răspunde

  Dumnezeu,la facerea lumii, a dat diplome doar la cei la care nu a mai ajuns mintea !!😀🤪🤣👍

 4. Corpul Medical Satmarean Răspunde

  Este revoltător cum asemenea personaje numite politic în funcții de conducere și aici mă refer la PSD-ista Paula Mare , primește în biserică diplomă pentru lupta anti Covid.
  Este o nedreptate pentru medicii, asistentele si infirmierele care muncesc zii de zi în spital pe pacienții infectați cu covid.
  Poate acești preoți aveau mintea tulbure când au ales această persoană greșit respectiv Paula Mare , sau au făcut alegerea pe criteriul incompetenței și perfidismului.
  Josnic acest gest de aia nu mergem la vot și la biserică pentru că n-on valorile conduc societatea românească.

  • Eu Răspunde

   Foarte bine punctat Corpul Medical Satmarean ! Ce are BORul cu covidul ? Nici tu masca ,nici distantare ,sper sa fie ultimi vaccinatii !

 5. satmarean Răspunde

  E foarte scârbos ce s-a întâplat acolo in Sfânta Biserică!!! Rușinos.

 6. Vulpea bi_polara Răspunde

  Ma kkk pe mine, desi ziceam ca nimic nu ma va mai surprinde. Dar mi-au dat idei, ma si duc sa printez o diploma frumoasa pt pocha, pe cand vine sa arunce cu apa pe pereti.

 7. Romanistan citizen Răspunde

  1. Felicităm pe cei care au pus umpărul la subdezvoltarea sistemului de sănătate.
  2. Zici că asiști la un fel de autofelicitare, un fel de masturbare publică cu satisfacție garantată. Scuze pentru expresie dar asta este impresia.
  3. “Medicii-eroi” nu au avut curajul să atragă atenția popimii vă masca trebuie purtată mai ales în spații închise pentru că riscau să primească mustrare popească și să rămână fără diploma așa de prețioasă pentru ei???
  4. Aștept cazurile noi de covid din rândurile participanților pentru că sunt șanse mari.
  5. La poze se poate trece subtitlul “Cum îți tragi în șut în fund singur”.
  6. Sunt curios dacă cineva a fost sancționat pentru nerespectarea normelor sanitare pe timp de pandemie. Sau regulile se aplică numai la fraieri??? Măi să fie!!!

  • ... Răspunde

   Banuiesc ca esti GUNOIUL de puncte puncte, tu esti cu ironia de ,,eroi”
   Sunt puncte puncte, un ratat frustrat

   De la insulină m-am îmbătat

   Swula singur în oglindă mi-am frecat

   Că nimeni nu poate sta cu un aşa ratat…

   Sunt un ratat, care isi dă cu părerea despre orice rahat

   Pensie de boala am luat

   Covidul m-a ratat, că din casă n-am plecat

   Diabetul m-a frecat, dar poate că am meritat

   Bugetul CAS l-am terminat

   Iar acum sunt doar un frustrat

   Pe cei care m-au salvat…

   Scriu tâmpenii zi de zi

   Pâna diabetul mă va dovedi!

 8. Euh Răspunde

  Numai sugaci au scris comentarii…Niste PNL isti imputiti!

  • Romanistan citizen Răspunde

   Pentru cultura ta generală eu nu am fost de vot. De ce? becuase m-am uitat la pnl și am văzut cine-i pe listă după aia la usr și la sfârșit chiar și la psd. De aia.

 9. Ph Răspunde

  Rugăm presa ca la astfel de articole să apară marcaj cu “luați cu lămâie” să mai ușureze din grețuri.
  Doar nu credeți că s-ar poza fără măști acești fătălăi cu personal medical din prima linie… Ha ha ha și iau cu lămâie.

 10. Gyuri Răspunde

  “Vrednic este!”
  Știți despre ce este vorba?

  • abc Răspunde

   Mda. Va urma catalogarea cetățeanului autohton în două categorii, unul vaccinat considerat imun deci de viță nobilă și restul. Toți vom fi egali dar unii vor fi mai egali. Mda. E normal.

 11. cetatean Răspunde

  Ce diplome elibereaza biserica (:::: Politia de ce nu se sesizeaza ? MASCA derbedeilor ! MASCAAAAA !!!!!

 12. Vaccin anticovid Răspunde

  Asa cum spune Constitutia tarii care inca este in vigoare, nimeni nu este mai presus de lege. Asta este valabil mai ales si inclusiv in cazul liderilor societatii, deci inclusiv la popime. Sunt curios pentru pozele fara masca cati au fost “felicitati” corespunzator. Dezgustatoare actiune si fara nici un sens.

 13. Cetatean Răspunde

  Doctorul Sergiu Ioan tot respectul! Dar Paula Mare??? Ea tratează bolnavii de covid! E culmea nesimțirii și pentru cine a propus-o dar mai ales pentru ea! Știe că are colegi care își pun zilnic viața în pericol tratând bolnavi covid. Și ea merge să primească o diplomă? Oribil caracter!

 14. matroz Răspunde

  Măi să fie:Dacă nu au primit diplome,cruci etc ,nici urmă de Bud vesnic pe jumătate prefect.subprefecti sau primari ghidonati politic…Nu vorbesc de tâncii parlamentari pe care nu-i bagă nimeni in seamă!Venim la normal ?

 15. Ardeleanul Răspunde

  Ba io cred ca numa la noi se poate asa ceva, escroci in toata regula, in special aia cu sutana. De ceilalti nu mai zic nimic.,tara escrocilor tara nimanui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.