Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ines, fetița de 4 ani care luptă să trăiască, are nevoie de noi. Haideți să o ajutăm!

Ines Nagy, o fetiță în vârstă de doar patru anișori din localitatea Tășnad, județul Satu Mare are mare nevoie de ajutorul nostru. Medicii nu i-au dat nicio șansă, dar ea luptă să trăiască.

Ines  s-a născut  prematur, la 24 -25 săptămâni  de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o avorton spontan, nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Ines a luptat pentru viața ei încă din prima zi și a demonstrat că vrea să trăiască alături de părinții ei care luptă zi de zi pentru recuperarea puiului lor. Pentru a-i asigura o viață cât mai bună, părinții micuței Ines fac eforturi financiare mult peste puterile lor. Diagnosticul micuței Ines este paralizie cerebrală, dipareza spastica, microcranie, retras motor și al limbajului expresiv.

Ines are programată o operație în Barcelona iar după această intervenție chirurgicală vor urma terapii de recuperare. Pe lângă acestea, mămica micuței Ines a spus că micuța ar avea mare nevoie de un scaun cu rotile special pentru afecțiunile ei însă până în acest moment ei nu au îndrăznit să se gândească că într-o zi își vor permite sa îl achizitioneze.

În acest sens, grupul de Facebook Licitații Negrești Oaș pentru Ines a început să strângă fonduri, iar banii vor fi înmânați părinților micuței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.