Ultima actualizare: ieri, 22:25

Satu Mare
Locale

Kereskenyi: Regretăm că nu vom putea organiza focul de artificii!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a transmis asătzi, printr-o postare pe pagina de Facebook, că regretă faptul că nu vor putea organiza focul de artificii de la trecerea dintre ani
🌃Stimați sătmăreni, regretăm faptul că în acest an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus, Primăria Municipiului Satu Mare nu va putea organiza focul de artificii care marchează trecerea în noul an!
🤝Cu toate că ne așteaptă un an în care va trebui să muncim mult, privim cu încredere spre viitor și împreună vom trece cu bine și peste această perioadă! ✨Ne dorim ca noaptea dintre ani să vă găsească cu o cupă de șampanie în mâna, în liniștea căminului, alături de toți cei dragi! La mulți ani!🥂“, a transmis primarul.

23 comentarii

    • Valer Răspunde

      Nu este vreo problemă , eu propun să nu mai desfacem nici șampanie, ultima data s-a pisat câine pe el ,
      Oricum primarul este anti alcool, deci doar cu suc de mure .
      Este mai bine așa relax total .

  1. Sătmărean Răspunde

    Nici o problemă domnule primar, e mult mai bine fără. Mai ales acum pe ploaia asta !!!

  2. H&R Răspunde

    Nici eu. Mai bine un lasershow…

  3. Sătmăreancă Răspunde

    Bani cheltuiti aiurea !!!

  4. Unu Răspunde

    Mai bine faceți altceva benefic pentru orasul ăsta si cheltuiți banii în folosul cetățenilor nu pe tot felul de prostii !!!

  5. Bahu Răspunde

    Asta-i unicul lucru bun pe care ai fost constrans sa-l faci de anul nou ! Mie mi-ar fi fost jena sa dau asemenea anunt , chiar nu ai alte regrete ?

    • Una Răspunde

      Bine zici Bahu, ai perfectă dreptate. În loc să se preocupe primarul ăsta și Masculik Csaba de traficul ăsta infernal din oraș, sunt atâtea probleme, nu aiurea focuri de artificii. Cui îi arde acum de așa ceva ???

  6. Jan Răspunde

    N-ar strica să verifice Curtea de conturi cheltuielile pe care Primăria Mun. Satu Mare le face și pe ce cheltuie dar și cum. Respectiv adevărata cheltuială și realitatea nu mișmașurile care se fac.

  7. y Răspunde

    În numele tuturor proprietarilor responsabili de câini mulțumim. Eu zic că ar merita analizat dacă să se mai facă. Consider risipă inutilă de bani publici. Tot așa aș propune reanalizarea organizării zilei orașului (nu a murit nimeni că anul ăsta nu a fost și nu cred să s-a simțit lipsa) și dacă nu atunci măcar posibilitatea alegerii unei locații mai decente pentru organizare și nu transformarea centrului nou în toaletă publică la propriu. Mai ales că centrul nou este șantier și probabil și în luna mai 2021 tot șantier va fi. Nu știu dacă chiar avem nevoie de acest circ ieftin.

  8. Puffi +Freelife Răspunde

    Vom da în judecată Primăria Mun. CAREI ȘI PRIMĂRIA MUN. SATU MARE dacă mai organizează focuri de artificii !!!. Înnebunesc câinii noștri de artificii și focuri. Nu se mai poate așa ceva !!!. Terminați odată și pentru totdeauna cu focurile și artificiile astea !!!. E o mare prostie, poluare fonică, fum , spaimă, speriați toate animalele și bani aruncați aiurea !!!

  9. cârcotaş Răspunde

    N-am pătruns înţelesul distracţiei cu petarde şi focuri de artificii. Să se mai încerce şi altceva mai puţin costisitor şi zgomotos. Bine, eu sunt mai ciudat, nu înţeleg de ce maşinile din alaiul nupţial claxonează. De ce nu pun o muzică adecvată? Care-i satisfacţia să deranjezi cartiere întregi?

  10. chupacabra Răspunde

    Muriti de ciuda, daca nu ati vrut sa il aduceti pe Chereches de primar. La Baia Mare cainii o vor lua razna in tot orasul !

    https://actualmm.ro/revelion-baia-mare-baimarenii-vor-putea-sa-se-bucure-de-artificii-din-siguranta-caselor-lor-focuri-de-artificii-in-8-locatii-in-baia-mare/

    • zotmar Răspunde

      Nu știu cum asigură securitatea perimetrului în 8 locații diferite. Am dubii serioase. Una este ce vrea sau declară primarul și alta este ce se poate. Oricum eu mai bine mă lipsesc de focurile de artificii. Distracție pentru copiii tembeli și nu văd nici rostul. Poate la factură la cel care oferă serviciile.

      • chupacabra Răspunde

        Circa 135.000 Ron ( 40.000 euro ) costa la BM artificiile.

        • zotmar Răspunde

          Nu mă intere’. Din banii ăia se pot face multe lucruri nu să-i dai foc și să-l arunci în aer. Sunt copiii care se culcă nemâncați iar la unii le arde de războiul stelelor în variantă locală. Tot timpul împrumutăm niște obiceiuri din afară care ne costă financiar, maimuțărim vestul și credem că ne simțim bine 5 minute. Până nu ne trezim la realitate. În situația dată e risipă.

          • chupacabra

            Tocmai asta era ideea, asistentii persoanelor cu handicap sunt neplatiti de doua luni, ceea ce nu e cazul la SM. Aveti un primar mai cerebral decat al nostru.

  11. Satmarean Răspunde

    Pe ploaia asta e interzis foc de artificii, conform legii !!!

  12. HeHe Răspunde

    cred ca ii pare rau ca nu poate ‘sifona ‘ niste bani .

  13. MZ Răspunde

    E ok si asa !
    Nu trebuie circ si paine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.