Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

Klaus Iohannis anunță redeschiderea piețelor de la sfârșitul săptămânii

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că a discutat cu experții și a decis împreună cu guvernul redeschiderea piețelor la interior, titrează Digi24. Acestea vor fi redeschise de la sfârșitul acestei săptămâni.

Ce a declarat președintele României:

„Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Da, este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși, scăderea este clară și dați-mi voie să vă spun, fiindcă și aici sunt tot felul de interpreți politici: această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții, și această scădere nu este o întâmplare, nu este o „șurubare” la date, ci este o realitate în Europa și, din fericire, facem parte din țările unde se constată o reducere.

Asta fiind constată, am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii, și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Asta este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să-și facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: Digi24

5 comentarii

 1. H&R Răspunde

  Se apropie alegerile? Si dupa alegeri? Mars in cusca ‘napoi?

 2. c-block Răspunde

  Acesta este momentul în care cineva își dă seama public că a dat cu bota-n baltă. Adică a închis piețele cam degeaba și nejustificat. Duminică veți vedea cum va culege “roadele”. Nu cred că va putea să înscăuneze guvernul meu din nou. Probabil noi vom fi iarăși de vină că nu prețuim destul politica lor prin care fac experimente deja inclusiv pe viața noastră. Nerecunoscători ce suntem!😱🤮😭
  Și dacă nu le iese pațiența parcă văd un lockdown general din nou. Ca să nu miște nici musca.

  • Bișni Țaru Răspunde

   Daca inchiderea pietelor pentru doua saptamani este un factor decisiv la alegerile din 6 decembrie si va decide soarta Romaniei in urmatorii ani, atunci eu ma piș pe neamu’ asta si pe “inteligenta” lui.

 3. Ro Răspunde

  Neam de opincari.

 4. c-block Răspunde

  Nu am zis că în combaterea covid a fost sau nu decisivă închiderea piețelor și târgurilor dar oamenii simpli asta simt și vor taxa la vot. Ai să vezi.
  După mine a fost o tâmpenie închiderea piețelor. Exact cum a fost tâmpenie orarul de mișcare a celor peste 65 de ani în primăvară sau închiderea coafurilor. Acum văd că nici nu au reluat ideea asta cretină din fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.