Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

LIVE | Coordonatorul AUR, Iulian Câcău, în direct la PortalSM LIVE

Coordonatorul AUR, Iulian Câcău, în direct PortalSM LIVE, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

23 comentarii

  1. HA! Răspunde

    no ia uite cine-i cacau! ce nume potrivit pentru un reprezentant al partidului extremist national bolsevic dughinist, “felicitari”!

  2. Pupazau has left the building Răspunde

    Trebuia sa ii ia cineva locul lui Pupazau de campion al penibilului. Unu tot cu ău la sfarsitul numelui.

  3. Gică Răspunde

    Cum a reusit hAUR sa prosteasca aproape 10% din votanti?!!…

    • Gyuri Răspunde

      Nu i-au prostit,asa erau. De fapt AUR a ales votantii nu invers,

    • Keyser Söze Răspunde

      @Gică
      Acest articol cred că îți răspunde la întrebare:
      https://recorder.ro/cum-a-ajuns-aur-a-patra-forta-politica-din-romania/

      • c-block Răspunde

        Deoarece am trecut de vârsta în care să cred în povești cu zâne, de povești cu Zâna Măseluță sau mai nou cu Grinch eu suspectez ceva tabletă magică care a funcționat bine de tot! Când inclusiv sondajele exitpoll spuneau că AUR are în jur de 5% liderul lor declara că au între 8-10%. De unde avea informațiile astea? Nefiind partid parlamentar nu avea acces la infrastructura de numărare de vot cum au ceilalți care erau ln parlament și nu cred că erau prezenți în fiecare secție de vot. Nu aveau de unde. Și având în vedere poza recent publicată în care apare liderul lor cu Ponta și cu Sebi Ghiță bine dispuși la un pahar de discuție la mine se aprinde un beculeț. Să auzim de bine! Dar nu prea văd cum.

  4. Beny Kira Răspunde

    Câcău….ha.ha,ha!

  5. apropo Răspunde

    omu vorbeste de misogism… nu misoginism…

  6. Observator Răspunde

    Noroc ca avem in udmr cele mai imaculate personaje politice ! Nu sunt corupti , nu sunt mincinosi , au caracter , nu fura , și , mai presus de toate , iubesc ROMANIA , iubesc simbolurile naționale ! Si-nca ceva – n-au fost niciodata la guvernare in ultimii 30 de ani , fiindca n-au șantajat cu voturile lor pe nimeni !

  7. c-block Răspunde

    Vezi că unul din deputații noi (proaspăt ales pe lista AUR) de Alba a fost 16 ani !!!, adică 4 mandate !!! primar într-o comună din Alba. Nu au lăsat oamenii să mai candideze pentru că nu a făcut absolut nimic pentru comună numai a promis. A fost scos cu forța din sediul primăriei. A, și era să uit a trecut prin pesede, alde etc. Acum la alegeri era cât pe ce să fie pe lista proromânia. Despre ce caracter vorbim atunci? O fi național etc. dar totuși parlamentul nu e o adunătură. Și nu e galerie la un meci de fotbal cum face liderul lor. Înainte de a vă bucura că vor face zile fripte iudemeraiului (foarte bine, merită) gândește-te că cu asemenea specimene nu poți face politică. Nu te poți angaja sau negocia. Au un vis urât și peste noapte vor schimba macazul. Nu e bine pentru nimeni ca să fie 10% astfel de oameni în parlament. Vir fi mai mult ca sigur alegeri anticipate. Trebuie doar ca USR și Plus să se certe.
    PS. Cioloș, liderul Plus de când e europarlamentar și liderul grupării RENEW EUROPE la Strassburg a votat de 6 !!! ori împotriva intereselor naționale și economice ale țării! Asta înseamnă că la anul ne așteaptă alte infrigementuri, alte amenzi pentru nerealizarea angajamentelor asumate. Mai ții minte cum ne-am inflamat în orimăvară cu dublarea prețului gunoiului din cauza amenzii de 90€/tonă? Din ianuarie amenda va fi 180€/tonă. Ghici cine va plăti? Dar e bine să avem AUR în parlament să pună iudemere cu botul pe labe! Asta este important! Panem et circenses! Vom muri de foame dar vom fi mândri! Trăiască colonia UE Romanistan!

    • Lulu Răspunde

      Prea multă filozofie ieftină, musiu c-blok.
      Ești un manipulator calificat, meriți recunoașterea deplina a acestei calități; udemereu’trebuie sa te recompenseze in vreun fel…
      Are dreptate@Observator.

      • c-block Răspunde

        Ce am spus e perfect verificabil. Știu că nu place că mă iau de musiu Ciolosh. Manipulare fac alții inclusiv dumnealui. Tu nu vezi treburile care îți sar în ochi because îți bate în ochi #soarele usereului. La propriu.
        Ce dreptate are observator? Că toți politicienii de până acum, dar absolut toți ar merita să le fie pus pielea la tăbăcit??? Și care-i noutatea aici? Păi nu de aia a intrat AUR în parlament așa frumos? Voi vă bucurați că va face zile fripte iudemere dar vă spui eu că ne vor face la toți zile fripte! Ca să ajungi la ciolan pe lângă gargară și vociferare trebuie să dai din coate și să dai jos niște oameni. Aia ce a pățit Colțescu e nimic pe lângă ce urmează dacă continuă pe stilul ăsta.
        Nu am apărat deloc iudemere, chiar din contră. Te rog să recitești ce am scris. Poate a doua oară vei reuși să înțelegi. Comprendre?

      • c-block Răspunde

        @Lulu, mon amour! El capo dei tuto capi AUR George Simion a declarat foarte recent că vor alegeri anticipate. Asta înseamnă că vor acționa în consecință. Aștept scuzele de rigoare din partea ta. Data viitoare să te gândești de două ori când scrii ceva. Asta în ideea că mai și gândești. În curând nu cred că o să ne fie bine indiferent cine vine la guvernare.

    • Observator Răspunde

      Daca-i iei individual , pe cei de la usr si pe cei de la plus (care oricum au multe minusuri , și împreuna , și separat) , ia spune , ce procent electoral au ? Vei fi surprins , dar mai puțin ca ….. aur-ul acesta care deranjeaza pe multi datorită mesajului pro românesc (a nu se confunda cu formațiunea politică ) . Si putem mulțumi TUTUROR politicienilor de până acum care ne-au adus în stadiul de colonie, nu doar celor de la AUR , cum încerci să insinuezi tu (n-am zis manipulezi , cum ar fi fost mai corect) ; de foame se ….moare și acum , dar poate nu ai …..coborât tu prin mulțime ca să vezi realitatea ! Si cu ce e mai bine pentru România – tu o spui , indirect – că ai în parlament 5 sau 6% o formațiune ca udmr-ul (cam de mulți ani )? Iar despre pâine și circ , trage singur concluzia , de ce nu s-au prezentat românii la vot în număr mare acum ? Sigur nu din cauza taxării duble la gunoiul despre care pomenești ( a propos , eu nu am avut o opinie în acest sens -și ca mine , mulți – deci nu ne-am ….inflamat ) . Cred că cel mai corect este sa analizam principii , programe , idealuri , nu oameni și numele lor !

      • c-block Răspunde

        Cioloș a votat flagrant contrar intereselor țării în parlamentul european. În nici jumate de an de 6 ori. Nu cred că de aia a fost delegat acolo. Cel puțin de votanții români. Adică sper.
        PS. În februarie-martie tariful la gunoi se va dubla iar la noi. Nu are cum pentru că tot reluăm licitația și nu s-a făcut nimic pe respectarea angajamentelor. Nu cred că în conjuctura actuală noi fiecare posedăm plantații de € și de $ ca să culegem fructe de bancnote toată ziua spre binele financiar al unora.
        PS2. Putem vorbi de principii și de idealuri dar îți spun eu că la mulți asta este ceva nepalpabil. În momentul în care se vor vedea în scaunul parlamentar toți vor fi tabula rasa și vor uita tot ce au promis în campanie. Nu ar fi prima dată.

  8. John Doe Răspunde

    AUR a obținut acest rezultat deoarece programul lor și ideologiile răsună în inima multor români, problema este că oamenii nu sunt atenți cine sunt reprezentanții acestui partid. Membrii acestui partid sunt chiar mai incompetenți decât actualii guvernanți, un juice barist, o stewardesă, + alți analfabeți se doresc mari senatori și deputați doar fiindcă știu să dea din gură și doar atât.

    • Zizi Lambrino Răspunde

      Am râs copios la faza cu “programul lor” și la chestia aia cu “ideologia lor”! Te rog frumos!😂😁😅🤣
      Care program?
      În rest ai dreptate. Sub ambalaj este o marfă perisabilă și nu știu cât de proaspătă. Famiglii întregi intră în parlament și nu știu ce expertiză pot oferi. Liderul lor e clar bun de șef de galerie de futbal.😲🤢
      Cine crede că în UE poți defila cu lozinci de genul unirea Moldovei cu patria-mamă etc. când în Transnistria e full de soldați ruși, țara cu care am vrea să ne unim este la ani-lumină de cerințele europene și un lucru și mai important majoritatea locuitorilor Moldovei nu vrea unirea cu România?!?!?! Atunci despre ce vorbim? Sau răcim gura de dragul sportului că doară e campanie și e loc de fraierit oameni?

      • John Doe Răspunde

        Programul lor este “hrană, apă, energie” un proiect de dezvoltare durabilă inițiat de către Călin Georgescu, ceea ce este mai mult decât ne arată celelalte partide + pune accentul pe țăran (el fiind cel care aduce valoare țării). Ai auzit declarația ministrului fondurilor europene când a fost întrebat ce aduce valoarea României? Răspuns: Fondurile europene. Iar in privința ideologiei, au o direcție mai definită față de restul partidelor, care ba sunt liberali, democrați, socialiști. (Momentan avem un lecso in parlament și nimeni nu știe ce este defapt)

        PS. Faza cu unirea cu Moldova nu se va întâmpla, a fost propagandă de a acapara acele voturi, care într-un fel mă bucură fiindcă am scăpat măcar de marinar.

        • Zizi Lambrino Răspunde

          Apoi dacă și ei încep de la bun început știu că spun una și fac alta … Apoi asta înseamnă că și ei sunt la fel. Ce garanție ai că restul “programului” ce propun se va și materializa și nu e praf în ochi? Sau merge și așa cu politica fele apă/fele viz???

          • John Doe

            Nu există nici o garanție că programul se va materializa, de aceea sunt împotriva campaniilor, deoarece este ușor să promiți iar implementarea este de obicei inexistenta. Sistemul ar trebui reformat pentru cei care nu-și respectă programul să fie luați la rost. După un mandat de 4 ani ar trebui să reușești să implementezi măcar 75% din program, dar fără lideri adevărați acestea sunt vise. Din păcate noi nu avem lideri, doar deținători de putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.