Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Love Garden, florăria de poveste din Satu Mare unde găsești cele mai deosebite ornamente de Crăciun

Love Garden, florăria de poveste din Satu Mare unde găsești cele mai deosebite ornamente de Crăciun. Decorul de Crăciun nu trebuie să lipsească din casele noastre dacă ne dorim o atmosferă de poveste. Chiar dacă oferta este foarte variată, există și în acest an câteva tendințe pentru a ne împodobi bradul și casa de sărbători. 
Pentru un plus de inspirație, am făcut o vizită Florăriei Love Garden, de pe bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Florăria a fost deschisă anul trecut de o tânără sătmăreancă care este și designer florist, și care a reușit să atragă multe aprecieri pentru creativitatea și eleganța aranjamentelor și a buchetelor de flori pe care le concepe într-un stil aparte.
Astfel că, acum când ar trebui să evităm înghesuiala și magazinele aglomerate, decorațiunile hand-made, sunt într-adevăr o variantă perfectă pentru decorul de Crăciun. Pe de altă parte, aveți și certitudinea că nu veți mai regăsi același decor sau aranjament în fiecare casă pe care o veți vizita.
Pentru decorul de Crăciun am aflat că există o mulțime de variante în tendințe anul acesta care pot fi adaptate în funcție de gusturi, interiorul casei, dar și de buget. Astfel că principale tendințe pentru Crăciunul anului 2020  cuprind  elemente care evoca zăpada, utilizarea ornamentelor metalice și elemente distractive sau colorate.
Deoarece anul 2020 a fost un an cu totul neobișnuit, tendințele se îndreaptă mai mult către elementele inspirate din natură, fie că vorbim despre crenguțe sau elemente din lemn, conuri de brad sau pin, ghinde, frunze, flori sau iarbă uscată, sfori sau pânză, toate sunt menite să ne ducă cu gândul la frumusețea naturii.
Iată câteva din propunerile pe care le puteți găsi la Florăria Love Garden:

Un comentariu

  1. Elena Răspunde

    pacat ca nu se promoveaza ca lumea pe facebook. acolo cauta toata lumea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.