Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

O tânără (21 ani) își caută părinții biologici din județul Satu Mare! Cere ajutorul comunității

O tânără născută în județul Arad, dar crescută de o familie maternală din județul Satu Mare își caută mama. Anamaria Crișan a postat un mesaj pe Facebook prin care cere oamenilor să o ajute în găsirea familiei ei. 

„Mă numesc CRIȘAN ANAMARIA, m-am născut pe data de 31.12.1999 în jud. ARAD, dar am fost crescută la o familie maternală din jud. Satu Mare. Doresc foarte mult să-mi găsesc mama, SEBOK ELISABETA MONICA pe acum în vârstă de aproximativ 41 de ani și tata, CRIȘAN CAROL, in vârsta de 50. Acum 2-3 ani, DGASPC (Satu Mare) au confirmat că nu mai știu nimic de de tatăl meu din 2014, iar de mama, că s-ar afla undeva în jud. Bihor. În pragul sfintelor sărbători de iarnă, sper din tot sufletul să-i cunosc. Poate cu ajutorul minunaților oameni de aici, voi reuși!! Vă rog să-mi DISTRIBUIȚI anunțul până va ajunge la familia mea!”, transmite tânăra. 

3 comentarii

  1. AUR Răspunde

    Doamne ajuta pe tiganca noastra!

    Jos cu UDMERE!!!!!444

  2. Popica Răspunde

    Castiga bani in timpul liber completand sondaje online
    Sondajele valoreaza între 0,10€-2,5€
    La inregistrare primesti un bonus.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/384ml8F

  3. România Răspunde

    Fată nu te supăra și lasă-te mai bine păgubașă. Evită mai bine șocul cultural. Dacă nu te-au dorit acum nici acum nu te vor dori. Eventual banii tăi dacă ai. Fără supărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.