Ultima actualizare: azi, 21:29

vaccin covid
Locale

Preşedintele Colegiului Medicilor Satu Mare, mesaj pentru antivaccinişti

Preşedintele Colegiului Medicilor Satu Mare, Călin Bumbuluţ, a transmis, pe Facebook, că se va vaccina împotriva Covid-19, chiar dacă a trecut prin chinurile virusului și are anticorpi.

Mesajul postat de dr. Călin Bumbuluț:

“Am fost întrebat dacă cineva care a avut COVID mai trebuie să se vaccineze. Din datele de până acum se pare ca postvaccinal titrul anticorpilor este mai mare decât prin imunizare naturală, deci da, vaccinarea este recomandată și în această situație. Eu mă voi vaccina. Este înduioșător efortul depus de antivacciniști care îmi explică de ce să nu o fac, precum și mândria lor demonstrativă ca își vor cruța fesele (vaccinul se face în braț), dar mă voi vaccina și pentru ei, să nu treacă prin ce am trecut eu. Dacă vom ajunge la o acoperire vaccinală a populației de cel puțin 60-70% vom scăpa de pandemie într-un an, inclusiv anticovidistii și antivaccinistii. Dacă nu, nu”.

16 comentarii

  1. Bombolut Bruxelles Răspunde

    Este de notorietate faptul că acest Bumbuluț are o funcție la Bruxelles ,să ne arate testul PCR în care este atestat pozitiv Covid și decizia de la DSP.
    Omul puțin în extremă, cunoscător al Adevărului Suprem ne încurajează să ne vaccinam , dar oare nevastă-sa și fiul său se vaccinează. Așteptăm un răspuns dacă NU sunteți un șarlatan.

    • Hatz Răspunde

      Asteapta atunci….e doar un mesaj pe fb pt romanul mediu.

    • apropo Răspunde

      Da nu va obliga nimeni sa va vaccinați…
      De voi o sa aibă grija selecția naturală 😉

      • Cetateanul Răspunde

        Natura are grija de vietatile apte .
        Tu daca ai aveau doi copii, unul lenes, prost, plin de vicii si altul sociabil, inteligent pe care l-ai ajuta mai mult ? Exact asta face si natura .

  2. Theisera Răspunde

    O intrebare simpla,stimate domnule presedinte:O persoana de ex.Care cunoaste medicii si spitalele numai DIN VEDERE(Si poate virusul a trecut peste el ca si furtunul caribic)neaparat trebuie sa vaccineze????

  3. Nimeni Răspunde

    Cu sute de ani in urma stramosii nostri erau calcati in picioare de cetele tatare, cei mai curajosi dintre ei ripostau luptandu-se cum stiau ei mai bine, probabil la indemnul capeteniilor lor. Razboi fiind, unii isi pierdeau un brat, altii chiar viata, suprema pierdere. In ziua de azi si noi purtam un razboi, de alta natura, dar tot razboi se numeste, capeteniile noastre ne cer sa facem un sacrificiu sa ne lasam intepati cu un ac. Nu vi se pare ca unii dintre noi suntem cam mofturosi?

  4. Cetateanul Răspunde

    Orasele incep sa arate ca niste catacombe . Micile afaceri sunt in marea lor parte falimentare si dumneavoastra vorbiti de vaccin . Oamenii vor muri pe capete de diabet, cancer, boli cardio-vasculare !
    Domnule doctor, cu tot respectul, viata unui om nu se rezuma la sanatatea unei unghii ! Cati oameni au murit de COVID-19 ? 100 ? 1000 ? Intr-un an de asa-zisa pandemie ?

    • covid 19 Răspunde

      Doctorul vorbeşte de altceva decât comentezi tu. Tu ai altă temă, deschide un topic pe gustul tău, nu te băga ca musca-n zăr.

      • Cetateanul Răspunde

        Daca “salvezi” 1000 de oameni si ucizi in timp 50.000 e problema tuturor . Muta-te pe marte, vezi ca se fac inscrieri .

      • Cetateanul Răspunde

        Sistemul are nevoie de “idioti utili” . Sistemul public de sanatate nu va mai face fata numarului foarte mare de bolnavi cronici si ghici ce se va intimpla . Exact . Se va privatiza . CIne va avea bani va trai, cine nu nu va iesi din sistem “pe cale naturala” .

  5. Cetateanul Răspunde

    Oameni de stiinta de calibru mondial afirma inca din aprilie pe baza de studii ca masurile vor ucide cu mult mai multi oameni, este efectiv dezgustator sa vad ce se petrece !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.