Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Primarul Careiului cere redeschiderea restaurantelor și teraselor. Orașul, în scenariul galben

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, cere redeschiderea restaurantelor și teraselor, după ce municipiul Carei a intrat în scenariul galben privind incidența cazurilor de coronavirus.

Având în vedere faptul că municipiul Carei se află în scenariu galben în privința incidenței cazurilor de COVID-19, primarul Eugen Kovacs solicită autorităților județene să permită deschiderea restaurantelor și a teraselor.

”Întrucât suntem în scenariu galben, restaurantele și terasale pot să funcționeze, bineînțeles cu respectarea măsurilor de rigoare privind prevenirea răspândirii coronavirusului, conform protocolului adoptat de autorități. Nu înțeleg de ce Poliția merge pe la restaurantele și terasele din oraș și îi somează pe patroni să le închidă. Acest domeniu a fost și așa grav afectat de pandemie, de ce nu se renunță la aceste măsuri care provoacă concedieri și pierderi financiare? Solicit autorităților județene să revină cât mai repede asupra deciziei de suspendare a activității restaurantelor, cafenelelor și teraselor”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

4 comentarii

  1. tabu Răspunde

    Femeile din Carei nu mai stiu sa gateasca?

    • ... Răspunde

      Măi, ce să spun. Greu mai ești la cap! Primarul zice. Se gândește că dacă se închid definitiv unitățile de alimentație publică de unde o să aibă bani de cheltuit. Impozit pe salarii și pe venit ioc. Și așa are o gaură cât orașul în buget că ștrandul nu a funcționat. Capisci?

  2. Linguroi Răspunde

    Si cine dezinfecteaza vesela, furculitele, solnita etc ca lumea? Si inainte erau lipicioase.

  3. anonim Răspunde

    Iara cu restaurantele.

    Serios nu au alceva de lucr ce e mai imoprtant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.