Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Radu Panait, candidatul USR PLUS, apel la mobilizare: Mergeți la vot!

Radu Panait, candidatul USR PLUS la Camera Deputaților îndeamnă lumea să se mobilizeze și să meargă la urne în 6 decembrie: ,,Nu vă lăsați influențați că nu are rost să mergeți la vot, are rost!”, spune Radu Panait.

Radu Panait afirmă că varianta de a nu merge la vot nu pedepsește pe nimeni, ci din contra, spune candidatul USR PLUS, ajută foarte mult vechea clasă politică

,,Clasa politică veche, partidele mari, au oameni care merg la vot indiferent de situație. Lor le convine ca lumea să nu meargă la vot. Pe politicieni nu îi interesează că noi nu mergem la vot. Nu vă lăsați păcăliți de propaganda partidelor vechi, mergeți la vot”, este mesajul lui Radu Panait.

14 comentarii

  1. unu Răspunde

    sincer tu si papici ati fost cei mai jalnici candidati peste tot cu filmulete , o campanie de rahat ati facut

    • doi Răspunde

      eu zic ca tot mai bine cu campanie de rahat decat rahatii (ciumarii) cu campanie

    • Adi Răspunde

      Cu cine să votăm Radule , tu ești un papagal mincinos , cu neamurile în procuratura sătmăreană , PNL nu mai am cuvinte iar restul vai de mama lor .
      Votez cu ungurii că aiia știu politică .

  2. AziNu Răspunde

    Eu nu merg niciodata la vot. Toti sunteti acolo ca visati malai, nu aveti treaba cu lumea. Culmea e ca am reusit sa traiesc si daca nu am fost la vot de peste 20 de ani. Nu avem nevoie de Panait sau Geoana sau X ca sa traim. Iluzia ca politicienii sunt aia care ne dau noua bani … lol. Pana la urma ce vrei? Sa traiesti pt tine sau pt altii ? Sa mearga prostimea la vot. Pana la urma alte tari decid daca e democratie la noi sau nu. Acuma sa vina si frustratii cu comenturi (oricum nu o sa merg la vot niciodata 😉 ) . Toti oamenii pe care i-am cunoscut personal si au ajuns sa se implice in politica ,erau oameni disperati sa faca peste noapte fara sa munceasca. Toata viata lor m-au sucit cu “combinatii”, acuma si-au luat costum . Toti sunt la fel si in Romania si peste hotare. Am vazut si in Germania, Spania, Italia, Portugalia, Ungaria …. aceleasi vrajeli, papagali cu interese, lumea mobilizata sa voteze cica “pt viitoru lui” .Dar toti oamenii bogati isi vad de afacerile lor , nu umbla prin urne, decat daca sunt cunoscuti si o fac de ochii lumii. Tu mergi las vot regulat pana mori, la fel o va face si copilu tau si nepotu tau. Nu pot compara asta cu un cerc vicios, mai degraba un “timeline” vicios. Ma tu realizezi ca si stranepotu tau o sa mearga la vot convins ca “sa schimba ceva” ? Ai vazut vreodata o turma de oi cu ochii tai? Asa ma uit la cei ce voteaza . Asta inseamna spalare de creier: sa nu sti ce inseamna viata. Sa crezi ca viata ta depinde e altu HAHAHA

  3. Decebal Răspunde

    Păi na..
    De.aia am intrebat .. :))))

  4. Decebal Răspunde

    A stii ce inseamna viața…
    Inseamna sa ai răspuns la una dintre cele.4 întrebări existențiale ….la care înțelepții n au găsit răspuns..de vreo 2 milenii …

    Mă refer la.viata reala … nu la lumi paralele …

    Fa un serviciu omenirii.. Dacă știi spune .

    Dacă nu .. trezeste te .. . du te si votează..
    Dacă nu mergi oricum votezi… neocomunistii..

    • AziNu Răspunde

      Pai eu fac banii fara sa fac nimic. Si stii de ce? Ca stiu sa traiesc si nu ma intereseaza nici banii. Ei doar vin. Cand o sa faci tu performanta asta?

  5. Dormeo Răspunde

    Cei din U.S.R sunt niște iluzii extremiste de frustrații care sunt înfometați de ciolan.

  6. ioan Răspunde

    si eu Adi ca roman si eu o sa votezi la UDMR , deja m-am saturat cu PNL Sau PSD sau USR , la PMP nu o sa votez ca Basescu a privatizat flota, nici la Pro Romania nu o sa votez ca ei sint o mixtura dintre PSD si PNL … timp de 30 de ani asta auzim de la ei ca face. autostrazi facem spitali facem infrastuctura facem ca avem forta facem ca banii vine din fonduri europene si asa mai departe bla bla bla pe care efectiv nu-l vad… spitali modern nu avem,paturi la ATI nu avem aparate nu avem, cine nu moare in Covid arde viu in flacari , ce sa intamplat la piatra neamti in noiembrie la spital , nici asta nu inteleg ca guverna de ce lasa oamenii sa pleaca peste tot… si in weelendul trecut la 1 decembrie t lumea la munte au mers, vara t lumea la mare au mers nici pebtru un prosop nu era loc in nisip si acum sugem degetul ca”” vai multi infectanti sint “” si nu sint paturi si absolut record negativ…. pai logic daca lasam oamenii sa pleace peste tot atunci asta se intampla….

  7. c-block Răspunde

    “Sunt Radu Panait. Sper că v-am fraierit.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.