Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Sătmărenii, invitați la Târgul Produselor Tradiționale. Bunătăți și decorațiuni în centrul orașului

În pragul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu Consiliul Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană invită toți sătmăreni la Târgul Produselor Tradiționale.

Evenimentul va avea loc în perioada 7 -24 decembrie, în Parcul Central din Piața Libertății, între orele 13.00 – 19.00, cu respectarea tuturor măsurilor de combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

,,Producătorii locali au nevoie de susținere, mai mult decât oricând. Organizăm acest eveniment, în primul rând, pentru a susține munca producătorilor care au întâmpinat multe dificultăți în ultima perioadă! Pe de altă parte, cu toții ne dorim să mâncăm mai sănătos, să consumăm produse tradiționale ce păstrează gustul de altă dată. Cred că acest eveniment va fi un prilej bun de a face cunoscută gama de produse tradiționale din tot județul!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Producătorii și meșterii populari îi vor aștepta pe sătmăreni cu produse tradiționale și cu bunătăți pentru masa de Crăciun, precum și cu decorațiuni personalizate, produse handmade din ceramică și piele, articole textile, care pot deveni cadouri unice pentru cei dragi.

Sătmărenii vor găsi la căsuțele din Parcul Central preparate din carne, brânzeturi, sucuri din fructe, vin, diverse sortimente de pălincă, bere artizanală, produse apicole.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Maya Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.