Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un copil în vârstă de 5 ani, victimă a accidentului cu șapte victime din Orașu Nou

Cea mai tânără victimă a accidentului cu șapte victime ce a avut loc aseară în Orașu Nou, județul Satu Mare, este un copil în vârstă de cinci ani. Toate cele șapte victime au fost transportate, aseară, de urgență la spital.

IPJ Satu Mare

7 persoane cu vârste cuprinse între 5 și 45 de ani au suferit vătămări corporale ușoare in urma accidentului rutier produs aseară in jurul orei 19.30, pe raza localității Orasu Nou.

Din primele date se pare ca un sofer, de 26 de ani, din Orasu Nou, ar fi efectuat o manevra de depășire încălcând marcajul continuu și astfel intrand in coliziune cu un auto condus de o femeie, de 45 de ani, din aceeași localitate, care ar fi efectuat un viraj la stânga fără sa se asigure.

In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, in cadrul căruia se efectuează cercetări pt stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ISU Satu Mare

Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 7 victime, rezultate în urma unui accident rutier, în localitatea Orașu Nou.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri militari ai Secției de Pompieri Negrești Oaș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI.

7 persoane au fost implicate în accidentul rutier, suferind de leziuni minore, 4 au fost transportate cu ambulanțele SMURD la UPU Satu Mare, 3 au fost transportate la CPU Negrești Oaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.