Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

Vaccinarea anti COVID-19 începe în 5 ianuarie în județul Satu Mare

Vaccinarea anti COVID-19 începe în data de 5 ianuarie în județul Satu Mare, potrivit surselor PortalSM

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare.

În județul Satu Mare sunt amenajate 12 centre de vaccinare, la care se va adăugă o caravană mobilă (pentru persoanele nedeplasabile). Astfel, vor exista cinci centre de vaccinare în municipiul Satu Mare și câte unul în următoarele localități: Carei, Negrești-Oaș, Tășnad, Poiana Codrului, Supur, Medieșu Aurit și Gherța Mare.

10 mii de doze anti-COVID-19 au intrat în țară de Crăciun

Primele 10 mii de doze de vaccin anti-COVID-19 au intrat vineri, 25 decembrie, în România, pe la Vama Nădlac. Vaccinurile au fost depozitate imediat la Institutul medico-militar Cantacuzino, de unde au fost distribuite în cele 10 spitale aflate în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

Încă 30.000 de vaccinuri au ajuns astăzi la Cluj-Napoca

Astăzi la ora 12:00 au ajuns cele 30.000 de vaccinuri din cea dea doua tranșă de vaccinări. Avionul a ajuns la ora 12:00 în municipiul Cluj-Napoca, potrivit PortalCJ. Din primele informații se pare că în jur de 140.400 de doze de vaccin au fost furnizate de către Pfizer BioNTech sosesc astăzi în România la aeroporturile din Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca.

 

8 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    Cantitatile astea daca le injumatatim, pt ca la fiecare vaccinat trebuie 2 doze la distanta de 20 zile, atunci e infim….. Pana ternina expira protectia si se poate incepe de la inceput…

    • Romanus Răspunde

      Şi eu cred că va ţine vreo 3 ani campania de vaccinare. Până ajunge la toată lumea, până le trece unora teama de ac, de vaccin, de cip… Măcar dacă ar fi nişte cip-uri ca lumea dar parcă văd…

  2. matematica covid Răspunde

    @Dacus. Bună dimineața! Plus săptămânal vin doar vreo 140-150000 de doze, deci lunar așa-i ??? 600000 care ajung pentru 300000 de persoane! Înmulțită cifra cu 6 doară medicul șef cu vaccinul a declarat că în 6 luni atingem imunizarea în masă, deci în 6 luni vom avea 1800000 de persoane gata vaccinate. Viteza melcului turbat! Cu tot cu cei care au căpătat un fel de imunitate pe pielea proprie îmbolnăvindu-se și care nu se știe cât mai ține, deci cam 2-2,5 milioane maximum estimat, tot nu iese nicicum. Guvernul Cîțu aplică matematica neeuclidiană. Adică 1,8 milioane = 14 milioane! Interesant.

  3. Anonim Răspunde

    Din tribune sunt multi care știu mai bine fotbal dar și cu un joc defectuos merita fluierat.

  4. cazma Răspunde

    Plus ca cipul e chinezesc si-i trebuie baterie Amu sa vedeti fratilor factura la curent. Toata noaptea trebuie tinut degetul mijlociu in priza sa se incarce.

  5. ... Răspunde

    Am constatat că trăiesc într-o zonă crepusculară. Fără să știu acum aflu că sunt de acord cu mine însumi! Pentru că acest @… nu am fost eu. Dar nu contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.