Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

VIDEO. Acuzaţii de trădare în PSD Satu Mare. Cristescu cere demisia unui consilier judeţean

Acuzaţii de trădare în PSD Satu Mare. Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va cere retragerea sprijinului politic pentru consilierul judeţean Gheorghe Marincaş, acuzându-l de trădare.

“Sunt şi unii din PSD care s-au învăţat cu trădarea şi cu mişmaşurile politice, uitând că acest partid le-a dat tot, funcţii, bani şi alte avantaje. Motiv pentru care în prima şedinţă a PSD Satu Mare voi propune retragerea sprijinului poltic a domnului consilier judeţean Marincaş de la Negreşti, care în opinia mea nu mai are ce căuta în acest partid şi îl sfătuiesc să îşi dea demisia, bineînţeles, dacă îi place libertatea”, a spus Cristescu.

El nu a dorit să ofere mai multe detalii despre acest caz.

Întrebat care este motivul pentru care cere demisia lui Marincaş, Crirescu a răspuns: pentru trădare.

“A trădat PSD. Nu vreau să intru acum în amănunte. Va da partidul un comunicat în momentul în care i se va retrage sprijinul politic. Nu accept hoţia, corupţia, minciuna. Cine greşeşte, pleacă. S-a terminat”, a spus Cristescu.

12 comentarii

  1. Liliana Răspunde

    Poate dl. Cristescu ii va indica d-lui Marincas un alt partid in care sa plece, pt. ca dansul (Cristescu) are experienta in traseismul politic …..
    Asteptam cu nerabdare dezvaluirile bomba …….. dar asa mai dupa Boboteaza 100% ……

  2. Marincas Răspunde

    Cacatul asta de hot pesedist vorbeste, domnu ciuma rosie ia o muie cu tot psdul

  3. Subiectiv Răspunde

    Eu îl cred pe acest “om”.
    E mare specialist în trădări de partide.

  4. Popica Răspunde

    Castiga bani cu chestionare online
    Chestionarele valoreaza între 0,10€ si 2,5€ pe chestinar completat iar inregistrare primesti un bonus.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/2WwmDjh

  5. Gheorghe Răspunde

    ,,Sunt şi unii din PSD care s-au învăţat cu trădarea şi cu mişmaşurile politice, uitând că acest partid le-a dat tot, funcţii, bani şi alte avantaje”
    Cat adevăr in niște vorbe de politician traseist!!Gura pacatosului adevar graieste!!Deci,nu ca noi n-am sti,stiam dar faptul ca ai spus-o,dovedește că stiam bine,noi muritorii de rand.
    Partidul(oricare)da TOTUL,funcții,bani si avantaje!!!Si sa va mai mirați că se înghesuie toti neica nimeni sa prindă funcții,, la stat”.Ce-mi place cand se sfâșie ca si câinii.Șo pe el șo pe el,rupe-l,sfașie-l ca de nu,,te face” el pe tine.He he he.Deci,,daca iubești libertatea retrage-te” si eventual daca mai vrei ciolan,orienteaza-te precum a făcut el.Este o amenintare de tip mafiot.Deci tipul nu vrea sa spuna mai multe,legea tacerii(omerta)funcționează.De ce nu dai afara tot,de ce nu-l execuți sau ti-e frica sa nu cumva sa vorbeasca si el si sa spuna ce stie….ei,ei raule,esti un mare smecher care joaca la cacialma!

  6. Ardeleanul Răspunde

    Da la primarul din Racsa cand îi vine randul mari psd-sti la ultimele alegeri au votat pnl

  7. Ardeleanul Răspunde

    Si apropo io ma tem ca nu isi vor scoate ochi, maine sa le traga clopotele

  8. Moise Răspunde

    Cristescule ia zi-ne la cate facultati ai ublat??? La 5 sau 8??? Si daca este adevarat ca ai reusit sa termini fiindca taica-tau a fost PROCUROR COMUNIST??? Jigodie! Cu tine in sfarsit se scufunda ciuma rosie ireversibil! Hai pa!

  9. PSD Răspunde

    Si _a asmutit Mircea Govor dulaul impotriva celor care l_au tradat,amu sa vezi macel!:)))

    • c-block Răspunde

      Doar va mirosi a r@hat răscolit și nefermentat. Nici nu ar trebui băgat în seamă. În schimb multe chestii afirmate acolo cu jumătate de gură (și multe lucruri afirmate de dumnealui și nereproduse în acest material) fac parte din domeniul faptelor penale. Cineva ar trebui să noteze și să facă ceva dacă vrem să trăim într-o țară ca afară. Dar dacă nu și continuăm cu “las’ că-i bine și așa” să nu ne mirăm de ce poate urma.

  10. Kempes Răspunde

    Rața-i dreaqu de jigodii!!

    • Fasz Răspunde

      Cristescu este traseist și curvar, dar și mie îmi place de sora lui! În orice caz, acest om prost nu este și spune lucrurilor pe nume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.