Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

VIDEO. Mesaj de susținere pentru cadrele medicale pe fațada Spitalului Județean Satu Mare

O imagine deosebită a fost proiectată în această seară pe clădirea Spitalului Judeţean Satu Mare. Imaginea, mare cât tot spitalul, a fost proiectată pe partea Unităţii de Primiri Urgenţe şi reprezintă un medic cu masca pe faţă şi aripi de înger.

Mesajul se doreşte a fi unul de mulţumire pentru cadrele medicale care se luptă cu Covid-19 şi îşi riscă viaţa. Este cunoscut faptul că spitalul este mediul cel mai expus, în condiţiile în care toţi pacienţii ajung acolo. Astfel de imagini nu au fost proiectate până acum pe niciun spital din România.

Acţiunea este în spiritul Crăciunului şi este derulată de către Primăria şi Consiliul Judeţean Satu Mare.


 

24 comentarii

  1. Gica Răspunde

    Mulțumim pentru incompetența!Asa scrie nu?

    • ... Răspunde

      Tu esti ala care o fwte pe ma-sa, nu-i asa?

    • Mircea Răspunde

      Să o futa pe mama lor și Marck și Paula au angajat toate curvele de asistente pe bani , iar când ai nevoie de spital ai emoții Să nu fii omorât de incompetenta lor .
      Salariile uriașe ale asistentelor sunt direct proporționale cu nesimțirea lor.

  2. jhgjhg Răspunde

    Ceva de genu

  3. joliku Răspunde

    Somn usor cacanarilor

  4. Ala bun Răspunde

    @Gica, foarte bine punctat, incompetenta lor nu are limite , in special cei de la Urgenta. Doamne feri sa ajungi pe mana lor…

    • ... Răspunde

      Eu unul refuz să cred că față de acum un an sau doi când ziarele erau pline de doctori și asistente care își făceau de cap și numai de plicuri și atenții auzeai sau că se căra cu camionul de aparținători toate cele necesare că nici vată nu era pe secție acum între timp au suferit transplant de competențe, adene și alte cele și amu’ sunt eroii lu’ pește prăjit în halate albe. Nu mă contraziceți că știu că am dreptate. Iar cel care a postat sub porecla “…” mai sus să meargă și să-și caute predecesorii genetici. Sau să posteze cu numele lui. Că doară e părerea lui nu a mea!

  5. dorin Răspunde

    Eroi…ha ha ha Te lasă să mori ,fără nici o remușcare.Salaru să vină.

  6. Sm Răspunde

    Eroii p.li, ăștia sunt doctorii din Romania. Niște șpăgari nenorociți,care te omoară pt bani. Sunt eroii statului că au executat ordinele de a omorî cât mai mulți sub pretextul covidului. Cine a trecut o dată prin spital știi ce hram poarta cadrele medicale.

    • ... Răspunde

      ,,Sm” esti un idiot care face umbra degeaba pamantului!!! Esti un gunoi tampit daca ai ajuns sa crezi ca medicii omoara oameni ca sa-i declare cu covid si sa ia bani pentru asta, precis ai votat cu haur. Bai nemernicule, cati au fost vindecati ma gunoiule de covid, pe aia de ce nu i-au omorat???

      • Sm Răspunde

        “…” Fals, ești un rahat cu ochi. S-au vindecat singuri, organismul lor i-a ajutat. Și unde am zis eu că au luat bani,dar e greu să citești. Da, i-au omorât prin tratamentele agresive pe care le-au administrat, că așa e protocolul venit de la OMS. De ce s-a renunțat la medicamentul minune Redemsevir? I-au omorât prin nepăsare și incompetenta,nu pt Bani cum a dedus creierul tău afectat de covid.

        • ... Răspunde

          Să știi că sunt de acord cu tine. Ăsta care a postat sub pseudonimul meu e un derbedeu care postează mai nou pe numele meu. Pentru unii e greu să aleagă o identitate proprie, ce să faci? Toată Europa spune de luni bune că ventilarea forțată face mai mult rău dar noi mergem pe protocoale. Că între timp pacientul săracul moare e deja ceva secundar. Așa a fost și după Colectiv. Se pare că nu suntem în stare să învățăm nimic din greșelile noastre. Aveți grijă de sănătatea voastră că de ajungeți pe mâna eroilor lui pește prăjit nu se știe nimic! Și eu m-am tratat de covid la vremea respectivă singur și m-am izolat. Cu părere de rău raportez că încă trăiesc.
          Cine este curios să caute prin ziare că a fost publicat protocolul de tratament covid al dr. Adina Albu. Să nu cumva să credeți că medicii fac ceva mai mult de atât! Doar după protocolul sfânt fac și ei.

          • Sm

            “…”,eu cunosc caz concret,o persoană , drept că peste 70 de ani , internată pt altă afecțiune ( la internare test covid negativ ) după câteva zile a decedat. Familia a fost anunțată că a avut covid și inima nu a rezistat la tratament. A mers pe picioare și a ieșit în sac negru. Deci,de unde a luat covid,ce tratament i s-a administrat? Când aparținătorii au cerut dosarul li s-a zis că doar decedata îl poate cere. Ca să vedeți bătaia de joc a eroilor la adresa fraierilor care le plătesc salariile.

  7. H&R Răspunde

    Sustinem coruptia.

  8. Pacient Răspunde

    Cadrele medicale profesioniste, dedicate pacienților merită tot respectul! Din păcate la Satu Mare sunt atât de puține!

    • satmareaca Răspunde

      Prețuire pentru acei doctori și toți acei lucrători din sănătate,care sunt profesioniști, dedicați și omenosi.
      Nu știu dacă la Satu Mare sunt mulți sau puțini cei care întrunesc aceste calități.
      Știu însă ca sunt destui cei cărora aceste trăsături le sunt total străine…
      și uneori ma întreb, cum pot dormi liniștiti, cum isi pot privi părinții sau copii in ochi, după câte o zi in care ei știu ca , fie din cauza lipsei lor de profesionalism, fie din neglijența sau nepăsarea lor ,
      fie pur și simplu din comoditatea lor , sau din cauza tuturor acest motive la un loc, se produc urmări dezastruoase , uneori ireparabile pentru mulți oameni care și-au pus sănătatea și nu de putine ori viețile in mâinile lor …

  9. ... Răspunde

    @Sm. Sau să povestim despre una dintre primele cazuri de deces pe bază de covid? Pacient de această dată pozitiv la internare dar insulinodependent care nu a primit trei zile la rând insulina nici măcar atunci când familia după scandal a dus la poarta spitalului de boli infecțioase din Satu Mare doza pentru el??? Despre ce **** calului de eroi vorbim atunci??? Malpraxis în toată regula! Știu și eu cazuri concrete în care s-a pozitivat în spital. Ce Dumnezeu se întâmplă? Nici medicii nu știu să se protejeze? Apoi ce pretenții să avem de la copiii atunci? Să nu cumva să spună careva că sunt negaționist! Dar nici să mai umflați eroismul lor cu pompa că mă apucă scârba! Nu mă obligați să dau exemple de “eroism” cu subiect și predicat că lista e lungă la mine și sunt sigur că și alții pot adăuga la ea. Fiecare să-și facă meseria. Ei au depus jurământul lui Hyppocrate și cu asta basta!

    • Sm Răspunde

      “…”, poate Hyprocate a fost “zeul banilor”, și din moment ce au depus jurământ, îl respectă. Cât mai mulți bani,nu contează de unde și cum. Căci grija față de pacient în 90% din cazuri lipsește cu desăvârșire. Așa ar trebui să primească și ei leafa, după cum prestează.

      • ... Răspunde

        @Sm. Fiind bolnav cronic trebuie să am mare-mare grijă de mine. Asta era regulă pentru mine de zeci de ani nu de un an sau două. M-am obișnuit. Până acum când mergeam la medicul curant era lejer. Mergeam, discuții scurte, știam ce să pregătesc sau despre ce poate fi curioasă, poftim rețeta și primeam programarea exactă pentru data viitoare. Bandă rulantă! Și tot timpul întrebarea că de ce nu am mai mare grijă de mine. De ce? Pentru că nu se poate! Acum în schimb să vezi frica în ochii medicului! Gata nu mai e din neamul highlander, adică nemuritoare! Aplicați dragilor ce ne tot învățați pe noi, bolnavii voștri. Așa-i că nu e simplu? Mai ales când sistematic ți se pune piedică de acest sistem “minunat”? Important e să nu uităm să decartăm pentru asigurările de sănătate. Off! Și veșnică pomenire sfântului plic!

  10. Cetateanul Răspunde

    Sistemul imunitar este direct proportional cu :
    – odihna,
    – hrana,
    – mediul socio-economic .
    Cum de nu mor parlamentarii sau presedintii ? Pai ei au tot de mai sus, nu sunt supusi torturii psihologice !

    • ... Răspunde

      Mda. Eu ca decident în primul rând promovam la rupere modul de viață sănătos și sportul individual pentru întreținerea tonusului muscular. Nu #staiacasă și #poartămască. Și alea te ajută dar după 9 luni de zile și vizibil fără nici un efect ți se cam apleacă când auzi aceeași chestie. Sincer mă enervează la culme deja. Mai ales că nu văd capătul tunelului. Până-n vară minim încă tot așa vom ține. Nu știu dacă ne mai ține ața. Chiar nu știu.

      • Cetateanul Răspunde

        Politicienii actuali si nu virus amarat au distrus societatea si economia . Aud peste tot la posturile de doi lei, domnule pandemia a distrus economia si a afectat grav societatea ! FALS ! Masurile aerante luate de habarnisti ca doar viata unui om nu se rezuma in a aveau sa nu gripa, in a avea sau nu COVID-19 !
        Nu va fi bine pe plan mondial pana populatia nu va folosi arma cea mai puternica in democratie – votul !

  11. Cetateanul Răspunde

    Presedintele va pica cu certitudine daca va avea loc un referendum . Cu ocazia asta putem pune pe lista si chestiunea cea mai importanta. si anume familia . Prea rade pe fata de noi acest individ ! Eu am votat AUR, o alta alternativa nu exista in tara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.