Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

VIDEO. Pro România Satu Mare: ,,Invităm toți cetățenii să voteze pentru dezvoltarea județului’’

Candidații Pro România Satu Mare, Octavian Petric și Adrian Ștef au susținut astăzi, joi, 3 decembrie, ultima conferință de presă înaintea alegerilor parlamentare. Liderii formațiunii au adus noi critici la adresa administrației județene și naționale și i-au îndemnat pe sătmăreni să voteze pentru dezvoltarea județului.

,,Vreau să îi rog pe toți sătmărenii să fie alături de noi, să fie alături de Pro România, noi am fost singurii care am încercat să facem opoziție. Am spus-o cu curaj că nu este bine ce s-a întâmplat la Satu Mare, că nu este bine că ne-au băgat în carantină ca să ne distrugă economia. Noi am fost cei care am cerut testarea în masa, pentru că nu carantina e soluția, ci testarea în masa. Eu îi rog pe sătmăreni, dacă vor să își recapete drepturile și libertățile, dacă vor să trăiască cu adevărat liberi, pe 6 decembrie să voteze Pro România”, a declarat Adrian Ștef, candidat Pro România la Senat.

Candidatul Pro România Satu Mare la Camera Deputaților, Octavian Petric, îi invită pe toți sătmărenii să pună ștampila pe Pro România și să voteze pentru modernizare și pentru dezvoltarea județului.

,,Niciun partid politic din Satu Mare nu are candidați care să aibă așa o experiență politică. La nivel central, în legislativ, cum sunt eu, deputatul Petric, cu două mandate și Adrian Ștef, care a fost un mandat vicepreședinte al Consiliului Județean și un mandat președinte. Îi rog pe cetățenii din Satu Mare să gândească obiectiv și să voteze ca acest oraș și județul să meargă mai departe, să se dezvolte. Sunt foarte multe lucruri care ar trebui să se facă și cred că suntem cei mai bine poziționați și oameni care ne-am legat numele de cele mai importante investiții din județul Satu Mare. (…) Pe 6 decembrie invităm toți cetățenii să voteze pentru modernizare, dezvoltarea județului și a investițiilor în județul Satu Mare”, a declarat Octavian Petric.

8 comentarii

  1. Karcher Răspunde

    A-ti dansat impreuna prin USL, pe vemuri, cu tot sprijinul premierului Tonta.
    Daca atunci a-ti dormit 4 ani, ce va fi acuma ?
    max 2 % prindeti.
    Si iarasi o pastila “dezvoltarea județului’’ . Din banii cui ?

  2. Uliciu Răspunde

    Se scrie Ponta,analfabetule!

  3. c-block Răspunde

    Ăștia din poză au termenul de valabilitate de mult expirat.

  4. Relu Răspunde

    Dupa 6 decembrie Petric la strung la Metal Pet ca are postul blocat de 8ani si Adisor karatistul la folada il astepta scara ,patentul si halatul…..vorba lui govor,,cat casa so gatat!!!:)))

    • c-block Răspunde

      Eu le propun la ăștia (și ar mai fi câțiva) să inființeze PPE. Adică Partidul Politicienilor Expirați. Atenție! Nu se acordă pensie specială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.