Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Accident din cauza poleiului, în județul Satu Mare. Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în șanț

Accident din cauza poleiului, în județul Satu Mare. Un tânăr în vârstă de 29 de ani s-a răsturnat cu mașina în șanț, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce spune Poliția:

La data de 08.01.2021, în jurul orei 09.00, Poliția municipiului Carei, a fost sesizată că pe DJ 108M a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Dindești care se deplasa cu un autoturism între localitățile Tiream și Carei, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă a drumului şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit ușor şi transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Schumi Răspunde

    experienta se castiga in timp , numai ca tinerii sunt grabiti si nerabdatori.
    Pe drum alunecos A SE EVITA FRANAREA mare !!! in caz de sperietura , omul este tentat sa faca asta, masina va merge incontrolabil spre unde nu trebuie .
    Din pacate nu avem piste speciale pt invatarea controlului masinii asa ca in Ungaria , iar politistii sar imediat cand cineva face alunecari controlate in mari parcari goale la supermarket ,deh au alergie la drifturi…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.